Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

6 vacatures gevonden

Persoonlijk Begeleider Beschermd Wonen Ede (32 uur)

Dak- en thuislozen onderdak geven is één ding, maar zij hebben ook de juiste begeleiding nodig. Zowel groepsbegeleiding als persoonlijke begeleiding. Spreekt die combinatie jou aan? Dan word jij vast blij van de functie Persoonlijk Begeleider op onze locatie Beschermd Wonen in Ede. Hier bieden we Maatschappelijke Opvang trajecten en Beschermd Wonen plekken aan. Voor deze vacature zoeken wij specifiek een collega voor het Beschermd Wonen team.

 

Woonbegeleider Beschermd wonen Ede MBO

Maatschappelijke Opvang Valleiregio (Ede) helpt de meest kwetsbare mensen in de samenleving.
Met opvang voor dak- en thuislozen, begeleiding voor mensen die zelfstandig willen wonen. Daarnaast biedt de Maatschappelijke Opvang ook nog tal aan producten ter ondersteuning van de doelgroep.
 
De beschermde woonvorm biedt onderdak aan dak- en thuisloze mensen die nergens anders terecht kunnen. Zij krijgen 24-uurs begeleiding, een eigen kamer en benodigdheden voor het eerste levensonderhoud. De zorgvraag van de deelnemer staat centraal en er worden individuele afspraken gemaakt over middelengebruik. De hulpverlening wordt aangepast op de zorgvraag met als doel dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

Veel dak- en thuislozen hebben meer dan één probleem. Daarom werkt MO Valleiregio al jaren samen met gespecialiseerde hulpverleningsorganisaties en bijvoorbeeld de gemeente. Verschillende organisaties hebben een spreekuur in ons Sociaal Pension.
 

Bijbaan als Begeleider (naast je HBO Social Work)

Rara, het is flexibel, verdient goed en staat super op je CV? Kom werken als Begeleider in de Flexpool van het Leger des Heils. Je maakt kennis met verschillende doelgroepen en problematieken, je hebt direct impact in mensenlevens én je hebt veel inspraak in je eigen rooster. En ook belangrijk: je verdient er een prima salaris mee. Kun je toch die vakantie boeken!