Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

146 vacatures gevonden

Junior HR-adviseur 24-36 uur

Schoolbanken verruilen voor de functie van HR-adviseur? Solliciteer dan snel, want wij hebben een leuke startersfunctie open staan voor jou! In deze startersrol adviseer je onze afdelingsmanagers bij alle HR-gerelateerde onderwerpen. Daarnaast kom je in een leuk team te werken waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat, en houden we van taart.

Gedragswetenschapper / Orthopedagoog

Gezocht! Energieke, betrokken en ambitieuze collega, die samen met een gemotiveerd team vorm wil gaan geven aan een behandelklimaat binnen beschermde woonvorm Domus, de ambulante hulpverlening en gezinsbegeleiding. Deze teams werken verspreid over Noord-Brabant. Een collega die met zijn expertise van belang is voor zowel ondersteuning aan collega’s als cliënten. Die in staat is om in een team te werken maar ook zelf koers kan bepalen in belang van de afdeling en organisatie. Herken jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Groepsbegeleider voor locatie de Lichtboei

Voor de afdeling Lichtboei zijn wij op zoek naar een groepsbegeleider. Zoek jij een uitdagende baan waarin je je enthousiasme voor de zorg aan een kwetsbare doelgroep kwijt kunt? Dan ben jij de professional die wij graag willen leren kennen!