Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

14 vacatures gevonden

Helpende Verzorgingstehuis Almere

Ieder mens, jong en oud, wil graag alles uit het leven halen wat er in zit. Genieten van de dagelijkse dingen en af en toe iets bijzonders mee maken. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar voor mensen die verpleging of verzorging nodig hebben is het dat vaak niet. Het Leger des Heils doet er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken en bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Uit liefde voor mensen. Dat is het Leger des Heils!

 

Verzorgende IG Wijkverpleging, regio Almere (12-16 uur)

Het team Wijkverpleging van het Leger des Heils Almere Buiten heeft een groeiende zorgvraag. Wij zoeken een enthousiaste kandidaat, met doorzettingsvermogen en een ‘doeners’-mentaliteit en je kunt anticiperen op onverwachte situaties. Je bent een daadkrachtig persoon met naastenliefde en inlevingsvermogen. Als Verzorgende IG in de wijk ben je in staat te zorg voor onze cliënten te coördineren. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Verzorgende IG (thuiszorg OGGZ)

Momenteel zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die het als een uitdaging ziet om te werk te gaan met de meest kwetsbare in de samenleving: de mensen zonder helper. Heb jij ervaring als verzorgende IG en wil jij graag parttime aan de slag? Vind je het fijn om in de avonden en in het weekend te werken? Solliciteer nu!
 

Verzorgende IG Maarssen

Iedere bewoner van Merenhoef heeft zijn of haar persoonlijke verhaal en wensen. Dat vraagt om een eigen aanpak en verzorging. Je biedt professionele zorg en kunt daarnaast echt iets betekenen: door te zorgen voor een goede en warme sfeer en door de band die je krijgt met bewoners en hun familie. Dat geeft een goed gevoel.