Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

21 vacatures gevonden

(Psychiatrisch) Verpleegkundige

Wij bieden een veelzijdige baan aan voor 24* uur per week voor een
 
(Psychiatrisch) VERPLEEGKUNDIGE

Ben jij een (Psychiatrisch) Verpleegkundige die van uitdagingen houdt en weet je complexe situaties op een positieve, relativerende manier te benaderen? Wil je werken bij een organisatie die midden in de samenleving staat en onvoorwaardelijk betrokken is bij mensen? Dan kan deze baan wel eens heel goed bij je passen!

De voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega die naast zijn/haar verpleegkundige achtergrond ook de nodige ervaring heeft opgedaan binnen de psychiatrie en daarnaast kennis heeft van psychiatrische ziektebeelden en  psychofarmaca.
Naast het individueel begeleiden van de bewoners is het mede zorgdragen voor het vergroten van de psychiatrische kennis binnen het begeleidingsteam en het mede zorgdragen voor de kwaliteit van de hulpverlening onderdeel van jouw functie door specifiek aandacht te besteden aan het  procesmatig werken.
 

Verpleegkundige bij specialistisch verpleeghuis De MeerZorg

Waarom ben jij verpleegkundige geworden? En kun je jouw cliënten nu de tijd en persoonlijke aandacht geven die zij verdienen? Dat kan in ieder geval bij ons op De MeerZorg! Hier kun je in een ontspannen sfeer tijd en aandacht geven aan een grote diversiteit aan cliënten. Mij hoef je niet te geloven – ik ben slechts een vacaturetekst. Kom eens langs en vraag het je toekomstige collega’s!

Verzorgende IG/ Verpleegkundige Wijkverpleging (uren in overleg)

Wat je doet:Werken vanuit je hart en met beide benen op de grond is belangrijk als je gaat werken met onze bijzondere doelgroep. Je werkt in een dienst altijd samen en wordt persoonlijk begeleider van een aantal cliënten. Samen met de cliënt werk je aan zijn/haar doelen. Je stelt samen met hem/haar (digitaal) het zorgplan op en coördineert de zorg…