Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

17 vacatures gevonden

HR adviseur in Utrecht (20-24 uur p/w)

Vanwege interne verschuivingen binnen de afdeling HR zijn wij op zoek naar een parttime HR adviseur. Als HR adviseur ben jij verantwoordelijk voor de operationele/ tactische beleidsvoorbereiding en HR advisering van een aantal locatiemanagers/ regiomanagement.
In eerste instantie gaat het om een tijdelijke vacature met de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Woonbegeleider Multi-problematiek in Utrecht (24-32 uur p/w)

Als woonbegeleider heb jij het doel om het leven van de bewoners te stabiliseren en te ontwikkelen waar mogelijk. Dit doe je door vertrouwen te geven, nabij te zijn en je af te vragen of wat je doet zinvol is. Je vraagt je steeds af wat nu het beste is voor de bewoner, wat de bewoner wil en welke talenten…

Coördinator dagactiviteiten (m/v)

Ieder mens, jong en oud, wil graag alles uit het leven halen wat er in zit. Genieten van de dagelijkse dingen en af en toe iets bijzonders mee maken. Om dat ook voor voor mensen die verpleging of verzorging nodig hebben vanzelfsprekender te maken zoeken we inspirerende collega. Het Leger des Heils staat er voor om het goede van het leven voor iedereen mogelijk te maken en wil uit liefde voor de mensen bij dragen aan het welbevinden van mensen. Dat is het Leger des Heils!

Opvoedouder die puber veilige thuishaven biedt

Als opvoedouder lever je een belangrijke bijdrage aan de behandeling van de jongere. Je biedt een jongere een veilige plaats van waaruit hij/zij aan zijn/haar problemen kan werken. Je zorgt voor regelmaat en warmte, en een consequente en eerlijke manier van met elkaar omgaan. Bij opvoedouders wordt één jongere geplaatst, minimaal zes en maximaal negen maanden.