Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

85 vacatures gevonden

Ambulant begeleider Housing First Jongeren

Sta jij naast jongeren, neem je een coachende houding aan en kan je begeleiding bieden op verschillende leefgebieden, zoals: financiën, administratie, opvoeding, zelfzorg, dagbesteding etc. met als doel jongeren zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gedragswetenschapper Volwassenen

Binnen het Leger des Heils regio Den Haag zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven (basis)psycholoog ofwel (ortho)pedagoog voor de afdelingen Domus (Volwassenenopvang) en Huis en Haard (woonvoorziening voor volwassenen)

Nachtwaker Flexpool

Ben jij een gemotiveerde nachtwaker en straal jij van nature rust, zelfvertrouwen en gezag uit? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Groepsbegeleider (8-32 uur)

Vind je het leuk om op diverse afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken? In deze functie als groepsbegeleider voor de Flexpool doe je veel ervaring op. Je kunt van te voren aangeven hoeveel uren je minimaal wilt werken, daar ben je ook van verzekerd! Leuk als je fulltime aan de slag wilt gaan of voor een aantal uur naast het huishouden of je studie!
 

Sociaal Pedagogisch Werker 3 Herstart en Doorstart Dordrecht

We zijn op zoek naar een collega die onze deelnemers helpt om te komen tot herstel. Herstel op verschillende levensgebieden en het hervinden van de eigen kracht om verandering aan te brengen in de huidige situatie. We zoeken collega's die op de afdeling willen ondersteunen maar die ook ondersteuning zullen bieden in een nieuw project waar deelnemers (versneld) zelfstandig gaan wonen.