Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

42 vacatures gevonden

Zwangerschapsvervanging Orthopedagoog 24 uur, 01-04-2019 t/m 15-10-2019

Op de afdeling ben je verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van de kinderen. Je hebt een grote rol in het verder ontwikkelen van beleid & methodiek t.a.v. kinderen in de opvang. Daarnaast bevorder je de kwaliteitsbewaking binnen de locaties waar kinderen verblijven. Hierbij neem je initiatief om de kwaliteit van de zorg aan de kinderen te bewaken en coach…

Sociaal Pedagogisch Werker 3 (HBO begeleider)

Ben jij op zoek naar een zeer veelzijdige en uitdagende baan met ruimte voor zelfontplooiing? Wij zoeken SPW 3-collega’s voor diverse woonvoorzieningen in Zuid-Limburg . Heb je de ambitie om in een dynamisch werkveld te werken? Ben jij gedreven, enthousiast en een verantwoordelijke collega die wil werken met een interessante en veelzijdige doelgroep? Dan zijn we op zoek naar jou!

Woonbegeleider HBO Ambulant Venlo / Maastricht

Leger des Heils is op zoek naar gedreven professionals voor Terecht; het informatie- en adviespunt voor sekswerkers in Zuid-Limburg en Noord-Brabant.  Terecht wil naast advisering aan sekswerkers en netwerkpartners, ook samenwerkingsverbanden aan gaan in de gebieden Noord en Midden-Limburg. Met als doel de mogelijkheden om de uitrol van het uitstapprogramma Levenskracht te realiseren.