Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

50 vacatures gevonden

Kwaliteitsmanager

Heb je ruime ervaring in het vertalen, (doen) implementeren en (doen) evalueren van kwaliteitsbeleid?

Heb jij ruime ervaring in het door ontwikkelen van een kwaliteitsmanagementsysteem en het analyseren en interpreteren van gegevens hieruit?

Ben je sterk in het signaleren van afwijkingen in bestaande procedures en werkwijzen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Groepsbegeleider

Lijkt het jou leuk om op verschillende afdelingen en met diverse doelgroepen te werken? Als groepsbegeleider in de Flexpool word je ingezet op meerdere locaties, waardoor je veel verschillende ervaringen zult op doen. Je geeft zelf aan hoeveel uren je per week wilt werken.

Groepsbegeleider Noord-Holland Zuid

Lijkt het jou leuk om op verschillende afdelingen en met diverse doelgroepen te werken? Als groepsbegeleider in de Flexpool word je ingezet op meerdere locaties, waardoor je veel verschillende ervaringen zult op doen. De locaties waar je zult worden ingezet bevinden zich in Haarlem, Hoofddorp en Zaanstad.

Groepsbegeleider Noord-Holland Noord

Lijkt het jou leuk om op verschillende afdelingen en met diverse doelgroepen te werken? Als groepsbegeleider in de Flexpool word je ingezet op meerdere locaties, waardoor je veel verschillende ervaringen zult op doen. De locaties waar je zult worden ingezet bevinden zich in Den Helder, Alkmaar, Hoorn en Zaandam.

Trajecthouder (tijdelijke functie)

Per 1 januari zijn wij op zoek naar een trajecthouder voor een periode van vier maanden, voor het liefst twee á drie dagen in de week!

Als trajecthouder ben je verantwoordelijk voor coördineren van het traject van de deelnemers van Westburgh. Dit doe je aan de hand van het zorgplan dat jij in afstemming met de deelnemers, persoonlijk begeleiders en extern behandelaren opstelt.

Kom jij ons team versterken?