Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

57 vacatures gevonden

Woonbegeleider MBO

Wat ga je doen?Je bent als onderdeel van het team in roosterdienst verantwoordelijk voor een kwalitatief goed zorgaanbod in de voorziening. Vanuit de herstelgerichte visie stimuleer je cliënten tot deelname aan de dagelijkse activiteiten die zijn afgestemd op de ambities en mogelijkheden van de cliënt. Je ondersteunt bij het aanleren van vaardigheden en coacht de cliënt op diverse leefgebieden  (huishouden,…

Persoonlijk Begeleider Huis&Haard Zwolle

Leger des Heils Overijssel, onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg,
is voor de afdeling Huis&Haard te Zwolle op zoek naar een deskundige en enthousiaste medewerker, met passie voor ons werk en hart voor onze deelnemers in de functie van
 
Persoonlijk Begeleider M/V
 
32 uur per week
 
Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een man.
 
 

Woonbegeleider Ambulant HBO

Leger des Heils is op zoek naar een gedreven woonbegeleider die  coacht vanuit passie en met de nodige kennis deze deelnemers wil motiveren en ondersteunen. Je coacht en begeleidt het ambulante traject.

Woonbegeleider (ambulant); team Levenskracht

Leger des Heils is voor het vervangen van zwangerschapsverlof én tijdelijke invulling per direct op zoek naar gedreven professionals om in te zetten binnen team Levenskracht, Levenskracht is een uitstapprogramma voor (ex) sekswerkers in Zuid-Limburg.
 

Persoonlijk Begeleider (LVB Zwolle)

Leger des Heils W&G Overijssel, onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg, is voor de nieuw te starten afdeling (voor deelnemers met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verslaving)  aan de Dr. Van Thienenweg te Zwolle op zoek naar deskundige en ervaren medewerkers in de functie van:  
  
Persoonlijk Begeleider M/V  MBO niveau
(Sociaal Pedagogisch Werker) 
voor 30-32 uur per week 

 en
 
Persoonlijk Begeleider M/V  HBO niveau 
voor 32 uur per week 
  
Heb jij interesse, maar voorkeur voor minder uren? Reageer dan ook.
We bespreken tijdens het sollicitatiegesprek de mogelijkheden.
  
Voor genoemde functie zoeken wij iemand die zijn sporen verdient heeft in het begeleiden van deelnemers met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verslaving. 
 

Vakantiekracht / Medewerker Flexpool MBO of HBO

Ben jij een enthousiaste en leergierige collega die stevig in de schoenen staat? Houd jij van een uitdagende baan met ruimte voor zelfontplooiing? Wij zoeken vakantiewerkers die gedurende de zomerperiode inzetbaar zijn op afwisselende locaties in Limburg en/of Brabant en een eerste stap in hun carrière willen zetten.
 

Begeleider Dagopvang Emmen


Ron
"Op een dag waren mijn problemen zo groot, dat ik de deur van mijn huis achter me heb dichtgetrokken. Ik ben er nooit teruggeweest. Sindsdien slaap ik op straat, ik heb mijn vaste stekkie. Je went eraan. Het is wel fijn dat Hier en Nu er is. Ze luisteren naar je. Het is er warm en je kunt douchen. Ik zie er graag fris uit. En als het te druk wordt? Dan ga ik weer."
 
Zoek jij een baan waarin je al je kwaliteiten en je betrokkenheid met de kwetsbare medemens kwijt kunt? Wij zijn op zoek naar jou!
 
Voor de Dagopvang voor dak- en thuislozen in Emmen zijn we per 1 september op zoek naar een ervaren Sociaal pedagogisch werker voor 21 – 28 uur (min/max) per week.