Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

12 vacatures gevonden

Managementassistent Eindhoven

Je ondersteunt een of meerdere managementleden en voert secretariële en administratieve werkzaamheden uit als agendabeheer, telefoon afhandeling, correspondentie verzorgen, het ontvangen van bezoekers en archiveren. Daarnaast bereid je bijeenkomsten en presentaties voor, je notuleert vergaderingen en bewaakt en zet actiepunten uit. Kom jij ons helpen?

Sociaal Pedagogisch Werker 2 Domus Sinselveld

Wegens vervanging van ziekte, zijn wij binnen de beschermde woonvorm Domus Venlo op zoek naar een gedreven, enthousiaste en kundige collega.
Ga jij uitdagingen niet uit de weg en denk jij graag in mogelijkheden? Wil jij daarnaast het verschil maken voor mensen die maatschappelijk zijn uitgesloten? Lees dan verder!

Kwaliteitsmanager Reclassering

Je bent een Kwaliteitsmanager met passie voor mens en werk. Je hebt een hands-on mentaliteit als het gaat om het dagelijkse werk dat uitgevoerd moet worden. Je bent analytisch sterk en in staat goede stuurinformatie te genereren en interpreteren. Je hebt een plezierige adviesstijl, gebaseerd op kennis van (reclasserings)zaken, betrokkenheid en enthousiasme!

Administratief Medewerker HRM

Ben jij dé schakel voor de HR-afdeling? Heb jij passie voor het HR vak en zoek je uitdaging binnen een mensgerichte organisatie?
Weet jij van aanpakken, ben je proactief, en in staat om in de diversiteit van je  werkzaamheden het overzicht te bewaren?  Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jeugdbeschermer

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken?

Gedragswetenschapper / Psycholoog

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een ervaren gedragswetenschapper of psycholoog en wil je jouw expertise inzetten om samen met ons team de gezinnen verder op weg te helpen in jouw regio?

Gedragswetenschapper / Orthopedagoog regio Limburg

Gezocht! Energieke, betrokken en ambitieuze collega, die samen met een gemotiveerd team vorm wil gaan geven aan een veilig thuis voor onze LVB doelgroep waarvan de meesten een verslaving hebben en/of psychiatrische problematiek. De leeftijd is vanaf 18 jaar tot gemiddeld 65 jaar. Jij bent thuis in de WLZ wet en regelgeving en weet samen met het team te bouwen aan een veilig orthopedagogisch woon en leefklimaat. Je denkt binnen kaders maar ook  out of the box en coacht het team bij knelpunten die soms dagelijks voorkomen. Je bent gewend zelfstandig te werken en hebt  visie op de WLZ zorg. Je werkt nauw samen met het afdelingshoofd.