Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

6 vacatures gevonden

Stafmedewerker Vastgoed, Inkoop & Facility

De stafmedewerker kenmerkt zich door een beleidsmatige en organisatorische werkzaamheden binnen de Stafdienst Vastgoed, Inkoop en Facility (VIF). Samen met de andere teamleden lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid, de interne administratieve organisatie en processen. Een functie met een brede diversietijd door het vakgebied en een zekere mate van zelfstandigheid en eigen initiatief.
Vanuit deze functie lever je indirect een bijdrage aan de hulp die het Leger des Heils biedt aan duizenden bijzondere en kwetsbare mensen in onze maatschappij.
Jouw vakmanschap en inzet dragen bij aan het verschil dat we met elkaar kunnen maken.

 

Inkoopadviseur (medior/ senior)

Heb jij ruime ervaring als inkoper en wil jij je inzetten om de inkoopfunctie van het Leger des Heils verder te professionaliseren? Je wordt werkzaam binnen de centrale stafdienst Vastgoed, Inkoop en Facility Management (VIF) die als missie heeft om bij te dragen aan het leveren van goede zorg en hulpverlening aan kwetsbare mensen. Je gaat samen met de andere collega’s van het inkoopteam aan de slag met een contractenportefeuille van zo’n 60 landelijke (raam)contracten en veel verschillende interne belanghebbenden en onderdelen van het Leger des Heils door heel Nederland. Het Leger des Heils is op zoek naar jouw uitgebreide kennis en inkoopvaardigheden.

Manager ICT Operations

Jouw droom als technisch ICT’er kan echt in vervulling gaan!
Bij ons ga je namelijk werken in je eigen landschap en
draag je zorg voor het beheer en behoud hiervan, waar vind je dat nog?!
Lees dus snel verder als jij die uitdagende klus met beiden handen aan wil pakken.
 

Gedragswetenschapper Alkmaar en Den Helder

Wij zijn op zoek naar een gedragswetenschapper voor onze Vast & Verder locaties in Alkmaar en Den Helder. Deze locaties zijn met name gericht op jongeren met complexe problematiek zoals gedragsproblemen, psychische problemen, verslaving en justiële problemen.