Zoekfilters

Postcode + straal

U heeft gezocht op:

7 vacatures gevonden

Gedragswetenschapper / Orthopedagoog

Gezocht! Energieke, betrokken en ambitieuze collega, die samen met een gemotiveerd team vorm wil gaan geven aan een behandelklimaat binnen beschermde woonvorm Domus, de ambulante hulpverlening en gezinsbegeleiding. Deze teams werken verspreid over Noord-Brabant. Een collega die met zijn expertise van belang is voor zowel ondersteuning aan collega’s als cliënten. Die in staat is om in een team te werken maar ook zelf koers kan bepalen in belang van de afdeling en organisatie. Herken jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Sociaal Pedagogisch Werker 2 Domus Sinselveld

Binnen de beschermde woonvorm Domus Venlo zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en kundige collega, wegens vervanging van ziekte.
Ga jij uitdagingen niet uit de weg en denk jij graag in mogelijkheden? Wil jij daarnaast het verschil maken voor mensen die maatschappelijk zijn uitgesloten? Lees dan verder!
 

Jeugdbeschermer

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's! Als Jeugdbeschermer ontferm jij je over de kinderen die ernstig beschadigd zijn of dreigen te raken. Door jouw beslissingen en adviezen bied jij gezinnen in kwetsbare situaties nieuwe toekomstperspectieven! Kom jij als jeugdprofessional ons team versterken?

Gedragswetenschapper / Psycholoog

Wij zijn door heel het land op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een ervaren gedragswetenschapper of psycholoog en wil je jouw expertise inzetten om samen met ons team de gezinnen verder op weg te helpen in jouw regio?

Gedragswetenschapper/(basis)psycholoog

Binnen het Leger des Heils regio Zuid - Limburg zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven (basis)psycholoog ofwel gedragswetenschapper voor de beschermde woonvormen Domus voor dak – en thuisloze mensen en de specialistische woonvorm Domus+.
 
Wil je samen met een gemotiveerd team vorm gaan geven aan een veilig thuis voor onze LVB-doelgroep waarvan de meesten een verslaving hebben en/of psychiatrische problematiek? De leeftijd is vanaf 18 jaar tot gemiddeld 65 jaar. Jij bent thuis in de WLZ-wet- en regelgeving. Je weet samen met het team te bouwen aan een veilig orthopedagogisch woon- en leefklimaat. Je denkt binnen kaders maar ook “out of the box” en coacht het team bij knelpunten. Je bent gewend zelfstandig te werken en hebt visie op de WLZ- zorg.  Je werkt nauw samen met het afdelingshoofd. Is dit op je lijf geschreven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Medewerker Flexpool MBO of HBO voor het Leger des Heils Limburg/Brabant

Ben jij op zoek naar een zeer veelzijdige en uitdagende baan met ruimte voor zelfontplooiing? Wij zoeken medewerkers Flexpool voor diverse woonvoorzieningen en dag- en nachtopvang in Limburg en/of Brabant. Heb je de ambitie om in een dynamisch werkveld te werken? Ben jij gedreven, enthousiast en een verantwoordelijke collega die wil werken met een interessante en veelzijdige doelgroep? Dan zijn we op zoek naar jou!