Woonbegeleider Huis en Haard Eefde

Voor onze Huis en Haard afdeling in Eefde zoeken wij een deskundige woonbegeleider. Spreekt dit je aan solliciteer dan nu!
 

Wij zoeken een deskundige woonbegeleider voor onze afdeling Huis & Haard in Eefde. Dit is een plek waar verschillende deelnemers beschermd wonen. Onze deelnemers zijn dak- en thuisloze mensen met psychiatrische en veelal ook verslavingsproblemen. Aan hen bieden wij onderdak, rust en structuur. De vaak langdurige opvang en ondersteuning richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid op het gebied van o.a. wonen, zelfverzorging, dagbesteding en sociale relaties. De deelnemer wordt hierbij aan de hand van een persoonlijk plan intensief begeleid. In deze afdeling voer je zelfstandig de taken uit om een goed leefklimaat te verbeteren. Daarnaast stimuleer je de deelnemers o.a. tot een zinvolle dag- en tijdsbesteding en je ziet erop toe dat de onderling gemaakte afspraken worden nageleefd.
 

Onze nieuwe collega Woonbegeleider heeft:
 

 • Je hebt een relevante opleiding op MBO-4 niveau of HBO Social Work waarbij ervaringsdeskundigheid een pré is.
 • Je hebt kennis van multi-problematiek en relevante hulpverleningsmethoden
 • Je inventariseert de hulpvraag en draagt mede zorg voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het persoonlijk plan van de deelnemer
 • Je hebt kennis van relevante probleemgebieden (waaronder psychiatrie en verslavingszorg)
 • Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep en bent in staat hen te motiveren en activeren
 • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken, waaronder weekenddiensten
 • een christelijke geloofsovertuiging: je onderschrijft de doelstellingen van het Leger des Heils

Als Woonbegeleider ontvang je:
 

 • een contract voor 32 uur per week
 • een beloning afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring in schaal 6 van de cao Sociaal Werk voor MBO (€2.291,- tot €3.279,- o.b.v. 36 uur) of schaal 8 van de cao sociaal werk voor HBO (€2.712,- tot €3.864,- o.b.v. 36 uur)
 • een overeenkomst voor 12 maanden met de intentie daarna te verlengen naar onbepaalde tijd
 • een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid) en een goede pensioenregeling (Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn)

Als Leger des Heils helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij: de mensen zonder helper. Onze 650 medewerkers en 280 vrijwilligers in regio Oost zetten zich in om jaarlijks 2.700 deelnemers te ondersteunen. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.
 
 

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer’ bij de vacature op WerkenbijhetLegerdesHeils.nl . Eerst meer weten? Bel 055 – 538 0333 en vraag naar onze HR Adviseur Hanneke Wolters. Of stel je vraag aan Bram Spreij, teamleider, via het telefoonnummer 06 2285 4399.
 
Om alvast te noteren in je agenda: De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 15 oktober 2020.