Woonbegeleider flexpool (4-24 uur)

In onze talentpool hebben wij momenteel meerdere vacatures, van minimaal 4 uur tot maximaal 24 uur. In deze functie word je ingezet bij diverse locaties, in verschillende diensten.
De eerste paar maanden word je bij alle locaties ingeroosterd, om de diversiteit aan doelgroepen te leren kennen. Daarna word je zo veel mogelijk ingeroosterd op drie voorkeurslocaties om zo de bewoners goed te leren kennen en je eigen ontwikkeling te kunnen vormgeven.
Je bent bij de locatie waar je werkt verantwoordelijk voor het naleven van de afgesproken leefregels en het realiseren van een veilige en leerzame leefomgeving. Vanuit de herstelgerichte visie stimuleer je cliënten tot deelname aan de dagelijkse activiteiten die zijn afgestemd op de ambities en mogelijkheden van de cliënt. Naast het ondersteunen bij eventuele calamiteiten, behoren licht huishoudelijke taken en schoonmaakwerkzaamheden tot je takenpakket.

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op MBO-4 of  HBO niveau in de richting van social work; 
  • Bij voorkeur heb je ook een aantal jaren werkervaring;
  • Wij zoeken iemand met voldoende kennis en vaardigheden op het gebied van psychiatrie, verslavingszorg en bemoeizorg;
  • Je bent invoelend en durft initiatief te nemen in contact met onze bewoners;
  • Verder ben je flexibel, waarbij je het geen probleem vind om voor een deel ad hoc te worden ingeroosterd;
  • Ook sta je stevig in je schoenen en kun je de-escalerend optreden wanneer nodig;
  • Je bent gedreven genoeg om te willen investeren in je professionele ontwikkeling en bent in staat dit zelfstandig vorm te geven.
  • Je voelt je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en kan daarom instemmen met de doelstelling van onze stichting en deze onderschrijven.

Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 6, Minimaal €2.193,- en maximaal €3076,- van de CAO Sociaal Werk bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,3%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden we je een pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden, waarin je zelf keuzes mag maken.
 
We starten met een aanstelling voor bepaalde tijd (7 maanden), met de intentie om te verlengen. De uren zijn in overleg te bepalen.

Het Leger des Heils Midden Nederland heeft een flexpool, ook wel talentpool genoemd.  Het team bestaat uit ongeveer 30 medewerkers in de functie van Sociaal Pedagogisch Medewerker/ Nachtwaker die op flexibele basis bij diverse afdelingen worden ingezet. De flexpool is verantwoordelijk voor het invullen van de (adhoc) diensten die niet door vaste medewerkers kunnen worden ingevuld, door ziekte, verlof of andere omstandigheden. Het is een team van getalenteerde, gedreven en enthousiaste medewerkers, die met elkaar teamdagen en deskundigheidsbevordering hebben. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan hierbij hoog in het vaandel en doorgroeien binnen de organisatie wordt gestimuleerd en begeleid.  

Dan zien we graag jouw sollicitatiebrief en cv tegemoet.
Voor inhoudelijke informatie of inlichtingen kun je contact opnemen met Petra Folkersma (Teamleider Flexpool) via telefoonnr. 06 55 470 723 (maandag, dinsdagmiddag & donderdag)