Werkbegeleider 50|50 Wood Utrecht (32 uur)

Wij geloven dat elk mens een plek in de samenleving verdient. Bij 50|50 geven zij dat leven weer invulling. Ze ontdekken hun talenten. Ze doen werkervaring op en ontwikkelen structuur.
 

Wat je doet
Als werkbegeleider heb je als doel deelnemers trajectmatig te begeleiden in werk. Dit is gericht op activering en optimale deelname aan het arbeidsproces. Werken en begeleiden met de focus op persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers, productie en sociaal resultaat.
Samen met de deelnemer bewaak je de voortgang met betrekking tot de leerdoelen uit het plan van aanpak en de algemene werknemersvaardigheden (vaardigheden die te maken hebben met goed werknemerschap: zoals op tijd op je werk komen etc.). Je bewaakt het functioneren van de deelnemer en rapporteert over zijn of haar voortgang. Je voert intake en evaluatie gesprekken met de deelnemers, al dan niet in aanwezigheid van overige betrokkenen bij het traject van de deelnemer (zoals persoonlijk begeleider of verwijzer). Dit in samenwerking met de re-integratiecoach.
Tegelijkertijd moeten er in dit proces meubels geproduceerd en geleverd worden, welke voldoen aan gestelde kwaliteitsnormen en de vraag van de opdrachtgever. Daarnaast draag je zorg voor de optimalisering van de dienstverlening van 50I50 Wood.
 

Wij vragen

  • MBO+ werk-/denkniveau;
  • Ervaring en/of affiniteit met onze bijzondere doelgroep;
  • Ervaring en kennis van houtbewerking.
  • Aantoonbare ervaring als werkbegeleider;
  • Een stevige persoonlijkheid en resultaatgericht
  • Iemand die om kan gaan met eventueel grensoverschrijdend gedrag en (de dreiging van) fysieke en verbale agressie;
  • Goede mondelinge & schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Rapporteren van observaties en evaluaties;
  • Een stukje flexibiliteit aangezien er meerdere ‘labels’ zijn in het Workcenter en het kan zijn dat je ook gevraagd wordt werkzaamheden voor een ander label te verrichten;
  • Een Christelijke geloofsovertuiging en dat je de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.

Wij bieden
Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren.
Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 6, min. €2.219,- en max. €3.176,- bij een fulltime dienstverband (36 uur) van de CAO Sociaal Werk.

Bij deze CAO hoort een eindejaaruitkering van 8,3%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden we je een pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden, waarin je zelf keuzes mag maken. Bij een wederzijds positieve klik, bieden wij je eerst een bepaalde tijd contract met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd.

 

Over het Leger des Heils
Het 50|50 Workcenter begeleidt deelnemers die via een traject richting werk opnieuw aansluiting met de samenleving kunnen maken. Wij geloven dat Werken Werkt. Werk biedt perspectief op een zelfstandig bestaan met een eigen inkomen, een gestructureerd leven, sociale contacten en een waardevolle bijdrage aan de samenleving.

50|50 is een initiatief van het Leger des Heils om mensen, aan de onderkant van de samenleving, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven, waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving centraal staat.

Binnen 50I50 hebben we een aantal ‘labels’ zoals o.a. Wood, Food, Clean en Green. Hierbinnen kunnen onze deelnemers ervaring opdoen met meubelmakerij, catering, schoonmaak- en hovenierswerkzaamheden. Via www.5050-workcenter.nl kan je meer informatie over de verschillende labels
 

Lijkt dit je wat?
Dan zien wij graag je CV met korte motivatie tegemoet waarin je toelicht waarom jij de juiste kandidaat bent voor deze functie. Deze ontvangen wij graag uiterlijk 24 februari 2020. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in die week daarna.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met René Klarenbeek via het nummer 06-12333359.

Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.