Vrijwilliger(s) klusteam

Voor ons vrijwillige klus team zijn wij op zoek naar handige Harry’s. Kan jij goed schilderen, wordt jij blij van klussen en ben jij het type dat graag de handen uit de mouwen steekt voor een ander? Dan zoeken wij jou!
 
 

Je hebt: affiniteit met de doelgroep, de kernwaarden: ‘er zijn’ voor mensen zonder helper en ervaring met     klussen.
Je bent: Vaardig met een schilderskwast, gereedschap en communicatief vaardig.
              Daarnaast ook in het bezit van een rijbewijs (B).

Je kan: Zelfstandig functioneren en goed samenwerken.
 
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervan worden vergoed.

-Gezelligheid en waardering
-Werkervaring en ontplooiing
-Werken binnen een team
-De mogelijkheid tot eigen inbreng in je werk
-Begeleiding bij werkzaamheden d.m.v. persoonlijke gesprekken en thema bijeenkomsten
-Vrijwilligersovereenkomst en WA verzekerd.
-Mogelijkheid voor een onkostenvergoeding

 

MCR maakt al decennia lang gebruik van mensen die zich vrijwillig inzetten voor de activiteiten van MCR. Onze ervaring is dat vrijwilligers meer en meer onmisbaar zijn!
Begeleiders ondersteunen en begeleiden de deelnemers. Vrijwilligers slaan de brug naar de maatschappij, waarbij het gewone contact centraal staat, met als doel het herstel van het gewone leven van de deelnemer.
Het Maatschappelijk Centrum Rotterdam is onderdeel van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.  Ons doel is het herstel van het gewone leven van de deelnemers, zodat zij zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk kunnen wonen en leven en naar vermogen kunnen deelnemen aan de samenleving.
Als vrijwilliger draag je  bij aan het herstel van het gewone leven door de brug te vormen naar de maatschappij.

De Facilitaire dienst van het Maatschappelijk Centrum Rotterdam (MCR) ondersteunt en faciliteert ruim 450 medewerkers verdeeld over een 30-tal locaties in Rotterdam en omgeving. De dienst is verantwoordelijk voor het beheer van gebouwen, diensten en (ICT-)middelen. De standplaats is Kooikerweg 28 te Rotterdam.
Het klus team bestaande uit een aantal vrijwilligers, ondersteund door de gebouwenbeheerder(s) om klussen aan te pakken binnen de gebouwen van het MCR. Hierbij kan worden gedacht aan kleine en grotere klussen, zoals het schilderen van een kamer (kamer van deelnemer) of kantoor tot het repareren van kasten of bedden.
 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator via 010 2229888 of vrijwilligers.mcr@legerdesheils.nl