Vrijwilliger wasgoed Zuiderburgh Amsterdam

Altijd leuk gevonden om met wasgoed bezig te zijn? Wordt onze wasvrouw/-heer!

Voor onze dag- en nachtopvang Zuiderburgh zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die houdt van een schone was! Het is de bedoeling dat je 3 tot 5 ochtenden helpt om het wasgoed draaiende te houden. Het gaat met name om de kleding van bewoners. Daarnaast wordt er ook vaak tweedehandskleding aangeboden en moeten deze kleren gesorteerd worden. Ben jij netjes en geordend en spreekt de doelgroep jou aan? Reageer dan snel!

  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je hebt een vriendelijke en servicegerichte instelling;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent netjes en geordend;
  • Je respecteert de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

  • Waardering, gezelligheid en begeleiding;
  • Prima werksfeer.
  • Een vrijwilligers- / reiskostenvergoeding;
  • WA verzekering;
  • Onderdeel zijn van een gemeenschap die zich inzet voor de kwetsbare naaste.

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 75.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.
 
Ons team:
De GWCA biedt op twee locaties dag- en nachtopvang; Zuiderburgh en Gastenburgh. Deze vacature is voor de Zuiderburgh, een opvang gelegen in oud-zuid die momenteel onderdak biedt aan 78 deelnemers.
De dag- en nachtopvang maakt onderdeel uit van het GWCA cluster Crisis en Kortdurend. De dag- en nachtopvang biedt onderdak aan mensen die gemotiveerd zijn om te werken aan verbetering en aan mensen die overbrugging nodig hebben naar (gespecialiseerde) tweedelijnszorg. De Zuiderburgh fungeert dan ook deels als voorpost voor andere MO- of tweedelijnsvoorzieningen. Naast het voorzien van een slaapplek en eten, wordt er binnen de mogelijkheden van de hulpverlening een passend zorgaanbod gedaan. Daarbij wordt onder andere samengewerkt met de GGD. https://www.legerdesheils.nl/goodwillcentra-amsterdam/zuiderburgh
 

We zien jouw sollicitatie met motivatie en c.v. graag tegemoet via onze site www.werkenbijhetlegerdesheils.nl voor 31 oktober 2019.
 
Contactpersoon en informatie:
Sara van der Veer, Teamleider Zuiderburgh
T    020-4233257
M   06-13691948
E   sara.van.der.veer@legerdesheils.nl        

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!   
 
Voor meer informatie en reactie zie onze website: www.legerdesheils.nl