Vrijwilliger tweedehands kledingwinkel

Voor onze winkel zoeken we enthousiaste en gedreven vrijwilligers, die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken in onze kledingwinkel. De taken van de vrijwilliger variëren van het te woord staan van klanten en hen zo nodig helpen bij het uitzoeken en passen van kleding, de winkel netjes en overzichtelijk houden en kassawerkzaamheden.
Spreekt dit je aan, vind je het leuk om contact te hebben met andere mensen, draag je het Leger des Heils een warm hart toe en zou je ons willen steunen door middel van vrijwilligerswerk? Dan is dit precies wat je zoekt!

je hebt affiniteit met onze doelgroep;
je bent gastvrij;
je hebt ervaring of affiniteit met mode en/of kledingverkoop;
je kunt goed luisteren en dingen uitleggen;
je bent trouw in je afspraken;
je bent bereid om wekelijks minimaal één dagdeel te komen;
wij verwachten dat je de doelstellingen van het Leger des Heils kunt onderschrijven.

Wij bieden je leuke collega's, waardering, gezelligheid en begeleiding.
Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en bent WA verzekerd.

Voor onze kledingwinkel in Nieuwegein zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die houden van kleding, maar vooral van mensen. In onze winkel bieden we een steeds wisselend assortiment aan tweedehands kleding en schoenen voor volwassenen en kinderen. We hebben een zeer gevarieerde multiculturele klantenkring waardoor het werken in de winkel altijd dynamisch en gezellig is. We bieden iedereen die dat wil hulp bij het uitzoeken van kleding of een luisteren oor of gewoon een kopje koffie. Kortom, een warme sociale plek waar iedereen welkom wordt geheten.
Voor het uitbreiden van de openingstijden en van het vrijwilligersbestand zijn we op zoek naar nieuwe collega's.
De winkel is iedere week geopend op dinsdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur, de eerste woensdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur en de eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 14.00 uur. Ben je beschikbaar op één of meerdere van deze dagdelen, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek

Lijkt dit je wat?
Leger des Heils korps Nieuwegein
Marja van Barneveld - coördinator kledingwinkel/vrijwilligers
korps.nieuwegein@legerdesheils.nl of 06-51061203