Vrijwilliger linnengoed Zuiderburgh Amsterdam

Ben jij een harde werker en deel jij graag de lakens uit? Reageer dan op deze vacature!

Voor onze dag- en nachtopvang Zuiderburgh zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die houdt van aanpakken. Het is de bedoeling dat je één keer per week helpt om schoon linnengoed uit te delen aan onze deelnemers en het gebruikte beddengoed naar de wasruimte brengt. Het gaat om ongeveer 80 bedden, waar je in totaal  6 tot 8 uur mee bezig bent. Vind jij het geen probleem om iemand zijn gebruikte beddengoed op te ruimen en spreekt de doelgroep jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je hebt een vriendelijke en servicegerichte instelling;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent geordend en houdt van aanpakken;
  • Je respecteert de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

  • Waardering, gezelligheid en begeleiding;
  • Prima werksfeer;
  • Een vrijwilligers- / reiskostenvergoeding;
  • WA verzekering;
  • Onderdeel zijn van een gemeenschap die zich inzet voor de kwetsbare naaste.

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 130 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 75.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.
 
Ons team:
De GWCA biedt op twee locaties dag- en nachtopvang; Zuiderburgh en Gastenburgh. Deze vacature is voor de Zuiderburgh, een opvang gelegen in oud-zuid die momenteel onderdak biedt aan 78 deelnemers.
De dag- en nachtopvang maakt onderdeel uit van het GWCA cluster Crisis en Kortdurend. De dag- en nachtopvang biedt onderdak aan mensen die gemotiveerd zijn om te werken aan verbetering en aan mensen die overbrugging nodig hebben naar (gespecialiseerde) tweedelijnszorg. De Zuiderburgh fungeert dan ook deels als voorpost voor andere MO- of tweedelijnsvoorzieningen. Naast het voorzien van een slaapplek en eten, wordt er binnen de mogelijkheden van de hulpverlening een passend zorgaanbod gedaan. Daarbij wordt onder andere samengewerkt met de GGD. https://www.legerdesheils.nl/goodwillcentra-amsterdam/zuiderburgh

We zien jouw sollicitatie met motivatie en c.v. graag tegemoet via onze site  www.werkenbijhetlegerdesheils.nl voor 31 oktober 2019.
 
Contactpersoon en informatie:
Sara van der Veer, Teamleider Zuiderburgh
T    020-4233257
M   06-13691948
E   sara.van.der.veer@legerdesheils.nl     
   
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!   
 
Voor meer informatie en reactie zie onze website: www.legerdesheils.nl