Vrijwilliger LdH Boetiek

Voor de tweedehands kledingwinkel in het korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Sluyterslaan (aan de rotonde bij City Plaza) zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van kleding houden, maar vooral van mensen.
 

We zoeken enthousiaste en gedreven vrijwilligers, die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken in onze kledingwinkel. De taken variëren van het te woord staan van klanten en hen zo nodig te helpen bij het uitzoeken en passen van kleding, de winkel netjes en overzichtelijk houden en kassawerkzaamheden.

We zoeken mensen die een of meerdere dagdelen beschikbaar zijn op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend van 9.15 tot 12.15 uur en op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.45 tot 15.45 uur.  
 

  • je hebt affiniteit met onze doelgroep;
  • je bent gastvrij;
  • je hebt ervaring of affiniteit met mode en/of kledingverkoop;
  • je kunt goed luisteren en dingen uitleggen;
  • je bent trouw in je afspraken;
  • je bent bereid om wekelijks minimaal één dagdeel te komen;
  • je respecteert de doelstelling en identiteit van het Leger des Heils, d.w.z. dat je in je houding, handelen en spreken rekening houdt met de christelijke identiteit.

Wij bieden je leuke collega’s, waardering, gezelligheid en begeleiding.
Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en bent WA verzekerd

In onze winkel bieden we een steeds wisselend assortiment aan tweedehands kleding en schoenen voor kinderen en volwassen. We hebben een zeer gevarieerde klantenkring waardoor het werken in de winkel altijd dynamisch en gezellig is. We bieden iedereen die dat wil hulp bij het uitzoeken van kleding of een luisterend oor of gewoon een kopje koffie. Kortom, een warme sociale plek waar iedereen welkom wordt geheten.
 
 

Neem dan contact op met Marja van Barneveld – coördinator vrijwilligers korps Nieuwegein: marja.van.barneveld@legerdesheils.nl of 06-510 612 03