Vrijwilliger Kok Bij Bosshardt

Maak jij andere mensen blij met je fantatische kookkunsten?
 

Is koken jouw hobby en wil je dit inzetten om iets voor anderen te betekenen? Dan zoeken wij jou! Voor Bij Bosshardt Zoetermeer zoeken wij een vrijwilliger die de bezoekers kan verblijden met een lekkere maaltijd. De werktijden zijn van 11 uur tot 14 uur. Je stelt een menu samen, zorgt voor de boodschappen en zet je kookkunsten in om iedereen te voorzien van een gevulde maag. Samen eten schept verbinding en dankzij jou komen andere mensen met elkaar in contact. Zo bouw je mee aan een meer sociale samenleving en kun je iets betekenen voor de mensen uit jouw buurt.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent betrouwbaar en hebt affiniteit met de doelgroep
 • Je bent op de hoogte van de hygiëneregels
 • Je bent op vaste dagen en tijden beschikbaar
 • Je respecteert de christelijke geloofsovertuiging van het Leger des Heils.
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Bij Bosshardt in Zoetermeer
 • Er wordt een verklaring omtrent gedrag (VOG) geëist. De kosten hiervan worden door de organisatie vergoed.
   

Wat bieden wij jou?

 • Waardering, gezelligheid en begeleiding,
 • Een vrijwilligersovereenkomst, je bent WA-verzekerd tijdens de uren van vrijwillige inzet
 • Een vergoeding per uur of een reiskostenvergoeding
 • Actief meedraaien in een professionele organisatie voor zorg & welzijn
 • Een vrijwilligerstaak waarin ruimte is om je eigen creativiteit in te brengen

Het Leger des Heils W&G Noordwest biedt onderdak, zorg en begeleiding aan mensen die niet in een veilige gezinssituatie kunnen opgroeien of niet zelfstandig kunnen wonen. Met een dak boven het hoofd, veiligheid, goede voeding en kleding bieden we de basisvoorwaarden voor een volwaardig bestaan. Door intensieve zorg en begeleiding wordt gewerkt naar het (her)vinden van zoveel mogelijk zelfstandigheid, begeleid dan wel zelfstandig wonen of terugkeer naar de gezinssituatie. Dit gebeurt in de verschillende voorzieningen. (www.legerdesheils.nl/noordwest)
 
Het werk dat het Leger des Heils doet, kan niet zonder helpende vrijwillige handen. Wij verwelkomen dan ook gemotiveerde en betrokken mensen die ons mee willen helpen en/of  aandacht kunnen geven aan onze deelnemers.

Bij Bosshardt Zoetermeer (Justus van Effenhove 37) is er voor en door de buurt. Met een kledingwinkel en een gezellige huiskamer, waar je gewoon een kopje koffie kan drinken maar ook een goed gesprek kan voeren of dagelijks gezellig met elkaar kan lunchen. Tevens worden er vrijwel iedere dag activiteiten georganiseerd, denk aan een beautymiddag, schilderles, knutselmiddag voor kinderen, breien, etc. Naast een gezellige huiskamer is Bij Bosshardt ook een ontmoetingsplek voor iedereen uit de buurt. Voor mensen die behoefte aan gezelschap hebben is er altijd iemand om een praatje mee te maken. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers aanwezig die bezoekers kunnen helpen met het regelen praktische zaken. Een mooie combinatie van gezelligheid & functionaliteit.

Bij belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie kun je contact opnemen met
Rob ten Bosch, tel.nr.: 06- 51279890 of per mail r.ten.bosch@legerdesheils.nl

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je contact opnemen met onze Coördinator Vrijwilligerswerk Veralyna Broomans.

E-mailadres: v.broomans@legerdesheils.nl
Telefoonnummer: 0615423273
Leger des Heils W&G Noordwest
Bedrijfsbureau
St. Barbaraweg 4, 2516 BT Den Haag