Vrijwilliger gezocht voor eetgroepen

Ben jij die gezellige gastheer of gastvrouw, die wij zoeken? En lijkt het jou leuk om ons te ondersteunen bij de eetgroepen? Dan zoeken we jou!

Eén donderdagavond per maand en elke vrijdag willen  we samen met zo’n 30 buurtbewoners gaan eten in ons ontmoetingscentrum. We hebben een goede kok gevonden die voor ons gaat koken, maar we zoeken nog vrijwilligers die hem willen helpen.
Tijd:
1x in de maand op de donderdag van 16.00 tot 20.00u.
1x in de maand op de vrijdag van 16.00 tot 19.30u.
Meerdere vrijdagen per maand is ook mogelijk.

Wij vragen:
een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen met het dekken van de tafels, het serveren van de maaltijd, het afruimen van de tafels en inruimen van de vaatwasser. Ook het verkopen van drankjes (eventueel) onderdeel van de taken.

Wij bieden:
een gezellige avond waarbij je op een ontspannen manier andere Leusdenaren kunt ontmoeten en gratis een heerlijke driegangenmaaltijd kunt eten.

Over de Bron:
De Bron is een samenwerkingsverband tussen Abronda en het Leger des Heils. We zijn een ontmoetingscentrum voor alle Leusdenaren. Voor een bakkie, een praatje, leuke activiteiten, een luisterend oor en gezelligheid.
De Bron is er voor iedereen!

Locatie:
Ontmoetingscentrum De Bron, Hoefijzer 18 in Leusden.

Aanmelden:
Heeft u interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Evelien Roukema via 06 13143235 of evelien.roukema@legerdesheils.nl.