vrijwilliger 5050 food magazijn beheer

Binnen de keuken van 50/50 zijn we op zoek naar een vrijwilliger ontvangstgoederen en magazijn beheer. Als vrijwilliger ben je medeverantwoordelijk voor alle binnenkomende goederen en zorg je ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt.
Verstand hebben van voeding en haccp is zeer belangrijk, nauwkeurigheid is hierbij van enorm belang! Heb je daarnaast affiniteit met onze doelgroep en ben jij iemand die andere mensen kan motiveren en ondersteunen? Dan zoeken wij jou!
 

Je bent: sociaal, nauwkeurig en communicatief vaardig.
Je kan: omgaan met feedback, wil graag nieuwe dingen leren, makkelijk in contact.
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervan worden vergoed.
 

Wij bieden
-Gezelligheid en waardering
-Werkervaring en ontplooiing
-Werken binnen een team
-De mogelijkheid tot eigen inbreng in je werk
-Begeleiding bij werkzaamheden d.m.v. persoonlijke gesprekken en thema bijeenkomsten
-Vrijwilligersovereenkomst en WA verzekerd.
-Mogelijkheid voor een onkostenvergoeding

 

MCR maakt al decennia lang gebruik van mensen die zich vrijwillig inzetten voor de activiteiten van MCR. Onze ervaring is dat vrijwilligers meer en meer onmisbaar zijn!
Begeleiders ondersteunen en begeleiden de deelnemers. Vrijwilligers slaan de brug naar de maatschappij, waarbij het gewone contact centraal staat, met als doel het herstel van het gewone leven van de deelnemer.

Het Maatschappelijk Centrum Rotterdam is onderdeel van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.  Ons doel is het herstel van het gewone leven van de deelnemers, zodat zij zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk kunnen wonen en leven en naar vermogen kunnen deelnemen aan de samenleving.
Als vrijwilliger draag je  bij aan het herstel van het gewone leven door de brug te vormen naar de maatschappij.

Locatie informatie
50|50 Rotterdam is het leer-werkbedrijf van het Leger des Heils Maatschappelijk Centrum Rotterdam e.o.. Wij maken herstel van het gewone leven mogelijk door het bieden van inspirerend werk, werkbegeleiding, opleidingen en arbeidsre-integratie. Het doel is duurzame terugkeer in het arbeidsproces. Dit doen wij o.a. vanuit  de keuken van 50|50 Food.
 
Het principe wat bij 50|50 food Rotterdam gehanteerd wordt is simpel; 'Naast het fornuis in plaats van aan het fornuis'. Dit betekent dat de nadruk van de werkzaamheden ligt  op instructie en opleiden van deelnemers en het begeleiden van de diverse werkprocessen in de keuken. De deelnemers voeren dagelijks in groepsverband of zelfstandig werkzaamheden binnen de keuken van 50|50 food onder begeleiding van een beroepskracht.  
De nadruk binnen 5050 food ligt op het aanleren aan vaardigheden en werkroutines aan deelnemers en het (praktijk)opleiden van deelnemers / studenten van de opleiding voedingsoperator niveau 1 en 2.

 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via 010 2229888 of mail naar vrijwilligers.mcr@legerdesheils.nl.