Vrijwillig chauffeur Berschermd Wonen

Met spoed zijn wij op zoek naar een chauffeur, die vrijwillig op maandagmiddag en evt. woensdagmiddag onze bewoners wil vervoeren.

Vind jij het dus leuk om minimaal 2x per maand een dagdeel of meer ingezet te worden als Cauffeur op de maandag- en/of woensdagmiddag? We gaan in gesprek met jou kijken wat er mogelijk is. Het is uitdagend om contact te hebben met onze bewoners!

- je bent boven de 18 jaar en hebt een B-rijbewijs
- je hebt affiniteit met de doelgroep
- je bent betrouwbaar
- je kunt goed communiceren in het Nederlands

Daarnaast heb jij emphatie voor onze doelgroep en kan je duidelijk je grenzen aangeven. Je stelt je flexibel op en denkt mee.

We verwachten dat je respect hebt voor de doelstelling en identiteit van het Leger des Heils. Dat wil zeggen dat je in je houding, handelen en spreken rekening houdt met de christelijke identiteit.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies waarbij er sprake is van een relatie tussen medewerker en cliënt. De kosten hiervan worden vergoed.

Een leuke, altijd in beweging zijnde organisatie, waar je van harte welkom bent. Je ontvangt van ons:

  • een vrijwilligersovereenkomst
  • WA verzekering
  • een vrijwilligers-voordeel-pas van Spui 93. Hiermee kun je profiteren van kortingen bij winkels, horeca, evenementen en musea in Dordrecht en omstreken.
  • Gratis trainingen.
  • Reiskostenvergoeding.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Interesse? Graag z.s.m. solliciteren, door onverwachte omstandigheden hebben wij met spoed een chauffeur nodig. Wacht dus niet langer en solliciteer meteen met je CV en motivatiebrief via de solliciteerbutton . Na binnenkomst van je sollicitatie geven we je zo snel mogelijk reactie.