Voorman/vrouw Sortering 40 uur

Voor onze nieuwe locatie in Deventer zijn wij op zoek naar een Voorman/vrouw Sortering
 
Weet jij van aanpakken en wil je samenwerken aan een betere wereld? Kun je goed samenwerken met collega’s om samen tot het beste resultaat te komen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Als Voorman/vrouw Sortering geef je leiding aan het team dat de kwaliteit van het inkomende en uitgaande textiel beoordeeld door middel van visuele inspecties en controles aan de hand van kwaliteitsspecificaties, voorschriften en instructies.  Daarnaast stuur je op effectiviteit en verwerk je logistieke kengetallen.

Het doel van de functie is het behalen van een optimale productiviteit met behoud van kwaliteit.
Dit wordt gerealiseerd door het verkrijgen van inzicht op de kwaliteit van de inkomende en uitgaande kleding, het begeleiden van het team om effectief te werken en het controleren en administratief verwerken van administratieve kengetallen.

De standplaats van de Voorman/vrouw Sortering is in Deventer.

 

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Kennis hebben van de veiligheidsvoorschriften.
 • Kennis van magazijn inrichting.
 • Administratief onderlegd.
 • Kennis van Microsoft Office.
 • Heeft kennis van mode/fashion en houdt de relevante ontwikkelingen op dit gebied bij.
 • Is objectief
 • Heeft een kritisch beoordelingsvermogen
 • Leidinggevende kwaliteiten
 • Neemt initiatief en kan goed prioriteiten stellen
 • Is duidelijk in besluit omtrent de vaststelling van de kwaliteit
 • Een positief christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils.

 • Dienstverband van 40 uur
 • Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract
 • Salaris minimaal € 2.091,- en maximaal € 2.665,- bruto op basis van fulltime en afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Eindejaarsuitkering van 8,3%

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen, die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen.
 
De Stichting Leger des Heils Dienstverlening verleent tegen kostprijs ondersteunende diensten aan de andere stichtingen en het kerkgenootschap.
 
ReShare is onderdeel van het Leger des Heils en is een werkmaatschappij van Stichting Leger des Heils Dienstverlening. 
Als milieuorganisatie scheidt ReShare kleding en schoenen van het afval met als doel om deze producten te hergebruiken, zodat er minder kleding en schoenen naar de verbrandingsoven worden gebracht. ReShare is een betrouwbare partner die op professionele en vernieuwende wijze kleding en schoenen inzamelt voor gemeenten, bedrijven, organisaties en bij particulieren
 
ReShare Store
In 2013 werden de contouren geschetst van de eerste ReShare Store. Door de economische crisis klopten steeds meer mensen aan bij o.a. het Leger des Heils voor gratis kleding. In alle lagen van de bevolking groeide de vraag naar goedkope kleding. Daardoor begon onze zoektocht naar een manier om al deze mensen te kunnen voorzien. Een frisse winkel, met kwaliteitskleding, dicht bij de mensen en dicht bij het hart van het Leger des Heils. Dat moest het gaan worden. De eerste winkel begon als pilotwinkel in Groningen (Westerkade). Met een tijdelijke vormgeving en eenvoudige inrichting namen we een jaar de tijd om te testen of de winkel succesvol was. En ja hoor. Het duurde maar even en een grote, vaste klantenkring wist onze winkel te vinden. Een jaar later verhuisde de pilotwinkel naar haar definitieve en huidige locatie in de Oosterstraat. Vervolgens werden filialen geopend in Den Haag, Breda, Arnhem, Rotterdam, Nijmegen en nog een aantal andere vestigingen. Deze zijn allemaal terug te vinden op onze website www.resharestore.nl.
 

Solliciteer dan op deze vacature.
Als gevolg van de huidige crisis kunnen wij op dit moment helaas niet inschatten met ingang van welke datum wij de vacature zullen kunnen invullen.

Graag ontvangen wij van jou de volgende documenten:

 • Je CV
 • Je motivatie voor dit werk (geef hierin ook een uitleg van je christelijke levensovertuiging). 

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.
 
Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Rob Keur, via telefoonnummer 06 5362 3292.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.