Verzorgende IG Maarssen

“Hier kun je echt iets betekenen voor de bewoners. Je zorgt dat de sfeer fijn en warm blijft en krijgt echt een band met bewoners en familieleden. Dat geeft een goed gevoel.”
 

“Hier kun je echt iets betekenen voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat de sfeer fijn en warm blijft en je krijgt echt een band met bewoners en familieleden. Dat geeft een goed gevoel. De afdelingen zijn kleinschalig waardoor je echt oog en oor hebt voor de bewoners. We maken, waar dit passend is en kan, ook plezier met de bewoners. Humor is belangrijk. Maar we doen dit altijd met respect voor de bewoner. Waarden en normen staan bij Merenhoef hoog in het vaandel. Het is heel gezellig met collega ’s onder elkaar en we zijn hier allemaal gelijk. Je merkt niets van hiërarchie. Het voelt heel goed hier en het maakt deze werkplek anders dan anderen”.

Je dag begint met koffie en bijkletsen met je collega ‘s. De rapportage wordt doorgenomen en je bespreekt bijzonderheden met je collega van de vorige dienst zodat je weet wat speelde en wat belangrijk is. Je werk bestaat verder uit het geven van dagelijkse zorg zoals het wassen, aankleden, maaltijden verzorgen, verpleegkundige handelingen uitvoeren en contacten onderhouden met de arts, andere medisch deskundigen en je bent persoonlijk begeleider van één of meerdere bewoners. Je onderhoudt contacten met familie van de bewoner(s). Ook het geven van werkbegeleiding aan collega’s, stagiaires en leerlingen hoort bij je takenpakket. Bij Merenhoef doen we het samen. Je overlegt met de Coördinerend Verpleegkundige en kunt altijd terecht bij de Zorgcoördinator. Indien nodig, is de locatiemanager er ook voor je.

De werksfeer is open, gezellig, en informeel. Je wordt ingewerkt door een collega. Je krijgt de ruimte om te leren en je kwetsbaar op te stellen. Er wordt naar je geluisterd en meedenken wordt gewaardeerd. Bij ons staat kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners voorop.
 

 • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3 of bent je bent aan het af studeren;
 • Je hebt een voorliefde voor de somatische zorgvrager;
 • Je bent goed in het opstellen en opvolgen van zorgleefplannen en uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
 • Doorzetten en initiatief nemen zijn kwaliteiten die jou kenmerken. Jouw enthousiasme weet je uit te dragen en door te geven binnen je team;
 • Je voelt je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en stemt in met de doelstelling van onze Stichting.

 • Een unieke werkplek waar oog is voor bewoners, een warme en een collegiale sfeer waarin we open staan voor jouw inbreng;
 • Een open mind ten aanzien van jouw werkuren. Graag kijken we samen hoe we jouw uren het beste kunnen invullen om dit voor jou en voor ons passend te maken;
 • We bieden volop opleidingsmogelijkheden;
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Dit start bij minimaal schaal 35 conform CAO VVT; €1.940,07 tot €2.668,93 per maand op fulltime basis. Doorgroei naar schaal 40 is mogelijk;
 • Een onregelmatigheidstoeslag;
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4%;
 • 29 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd, bij wederzijds positieve klik;
 • Mogelijkheid deelname fietsenplan;
 • Desgewenst, deelname collectieve ziektekostenverzekering;
 • Opname in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);

Wat wonen en werken op Merenhoef bijzonder en uniek maakt is dat we er alles aan doen om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Onze diensten sluiten hierbij aan en bij de wensen en behoeften van onze bewoners. Daarin gaan we verder dan andere instellingen. Waar het kan, laten we de bewoners zelf de regie houden.

De werksfeer binnen Merenhoef is open, gezellig, en informeel. Je krijgt de ruimte om te leren en je kwetsbaar op te stellen. Meedenken wordt gewaardeerd. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners zijn voor ons belangrijk.

In Merenhoef wonen 39 bewoners met verpleeghuiszorg PG en 40 bewoners met vooral een somatische zorgbehoefte. Ook bieden we zorg tijdens een herstel en vakantieperiode of voor dagdeel ter ontlasting van de mantelzorgers. We hebben een vernieuwde, moderne aanleunwoningen waar mensen met zorg, bij de hand, zelfstandig kunnen wonen. Hierin zijn we het hart van de wijk, omdat we ook een multi-funcitoneel (zorg)centrum zijn.
 

Lijkt dit je wat? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie! Stuur je curriculum vitae met korte motivatie via de button “solliciteer”. Wij geven je graag duidelijkheid en plannen snel een eerste  gesprek in en meeloop-moment.

Heb je vragen of wil je meer weten? Leonie Kolbeek, Teamleider Somatiek binnen Merenhoef, staat je graag te woord! Zij is bereikbaar via nummer 06-25765518.