Verzorgende IG locatie De Dukdalf

Kom jij als Verzorgende IG kwetsbare mensen helpen in hun dagelijks leven en ons team versterken? Voor een beeld van het werk en de locatie ga je naar ons filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=_WmPM1XT90U

Je biedt als verzorgende op locatie de Dukdalf zorg aan de deelnemers. Dit kan zijn op verschillende afdelingen zoals de verpleegafdeling, nachtopvang of RIBW. Je draagt zorg voor uitvoering van de zorgplannen en overlegt met paramedici. Je kan zelfstandig werken en beslissingen nemen t.a.v. de deelnemer. Je bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van voorbehouden – en risicovolle handelingen. De werktijden in deze functie zijn onregelmatig, dus je werkt zowel dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.

 

  • Opleiding Verzorgende IG niveau 3; 
  • Affiniteit om te werken met verslavings- en gedragsproblematiek van deelnemers;
  • Kennis van en kunnen omgaan met psychische belasting;
  • Niet snel geïntimideerd en stevig in de schoenen staand;
  • Zelfstandig en kun je ook goed in teamverband werken;
  • Meerdere dagen inzetbaar (waaronder het weekend) ;
  • Stressbestendig en flexibel;
  • We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.

Het salaris wordt ontleend aan de CAO Sociaal Werk, schaal 5 (tussen de €1.996,- en €2.844,- op basis van 36 uur). Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Naast je salaris krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder je vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.
 
Het MCR
Het Maatschappelijk Centrum Rotterdam e.o. (MCR) is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G) van het Leger des Heils. Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen die in Rotterdam en omgeving een beroep op ons doet recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. De basis van dit werk is gelegen in het Evangelie van Jezus Christus. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt. Het MCR werkt intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewoners-organisaties en overige belangrijke partijen.
We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

De Dukdalf

Op de verpleegafdeling De Dukdalf verblijven 44 deelnemers met een somatische aandoening, veelal in combinatie met gedrags- en/of verslavingsproblematiek. Deze deelnemers krijgen zorg op maat aangeboden door de verpleegkundigen en verzorgenden van de afdeling.

 

Solliciteer uiterlijk voor 31 oktober a.s. online via de solliciteerbutton en upload je cv, brief en geef aan hoe je jouw christelijk geloof dagelijks vorm geeft.