Verzorgende IG Huis en Haard

Ondersteun jij bewoners in hun zelfzorg en stroop je graag je mouwen op om onze bewoners te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je biedt als verzorgende op locatie Wenckebach 2 zorg aan de deelnemers. Je draagt zorg voor uitvoering van de zorgplannen en overlegt met collega’s. Je kunt zelfstandig werken en beslissingen nemen t.a.v. de deelnemer. Je ondersteunt bewoners in hun ADL, zelfzorg. Je bent praktisch ingesteld en steekt de handen uit de mouwen. De werktijden in deze functie zijn vooral doordeweeks in de ochtenduren. Werkdagen en werkijden zijn in overleg bespreekbaar.

 • Je hebt mbo werk en denkniveau, blijkend uit een Verzorgde IG niveau 3 diploma;
 • Je hebt affiniteit om te werken met verslavings- en gedragsproblematiek van deelnemers;
 • Je hebt affiniteit met en wil kunnen omgaan met deelnemers met psychische belasting;
 • Je bent niet snel geïntimideerd en staat stevig in je schoenen;
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband;
 • Je bent 16 tot 20 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in staat om bij een indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen;
 • Een positief Christelijke geloofsovertuiging, de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunnen onderschrijven.

Primaire arbeidsvoorwaarden:
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Sociaal Werk, schaal 5. Het bijbehorende salaris is minimaal € 1.996,- en maximaal € 2.844,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Opname pensioenfonds PFZW;
 • Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden;
 • 170 uur Verlofuren per jaar bij fulltime dienstverband;
 • Opbouw van een Individueel Keuze Budget, bestaande uit 8 % vakantietoeslag, eindejaarsuitkering van 8,3 % en € 10,- per maand tegemoetkoming in de zorgkosten.

Duur:
Aanstelling is voor de duur van 12 maanden. Daarna behoort voortzetting van het contract tot de mogelijkheden.

Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg is een professionele, innovatieve en praktisch ingestelde organisatie, die zonder onderscheid des persoons, materiële en immateriële hulp verleent aan medemensen die om uiteenlopende redenen een beroep doen op (werkeenheden van) de stichting. Het werk van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg is geïnspireerd door het evangelie van Jezus Christus, waarin waarden als rechtvaardigheid, gerechtigheid en solidariteit centraal staan. Ook streeft de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg ernaar deze waarden te realiseren binnen onze samenleving. De organisatie ontleent haar kracht zowel aan de medewerkers die zich gedreven, energiek en vasthoudend inzetten voor hun medemens als aan facilitaire middelen en samenwerkingsverbanden waarin zij participeert. Voor meer informatie over de organisatie, zie: www.legerdesheils.nl.
 
Werkeenheid informatie:
Het Leger des Heils Noordwest is een werkeenheid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Met ruim 750 medewerkers zetten wij ons in voor de meest kwetsbare uit de samenleving. Dit zijn mensen die dak-of thuisloos zijn, kinderen die niet thuis kunnen wonen of ouderen die sterk geïsoleerd leven. Naast het aanbieden van zorg binnen verschillende woonvoorzieningen, worden volwassen en gezinnen ook ambulant begeleid. We richten ons vooral op mensen met gedragsproblemen, psychische problemen, verslavingsproblemen en justitiële problemen. Wij geloven in perspectief voor mensen, omdat iedereen ertoe doet.
 
Afdelingsinformatie:
Wenckebach 2 is een levendige locatie met een mix van verschillende afdelingen en doelgroepen. De afdeling Huis en Haard Wenckebach biedt onderdak en begeleiding aan 50 bewoners. De begeleiding wordt vormgegeven in 2 teams. Onder de verantwoordelijkheid van Wenckebach team 2 valt een beschermd wonen locatie; De bewoners hebben een achtergrond van dakloosheid, verslaving en er is sprake van psychiatrische problematiek. De gemiddelde leeftijd van de bewoners is boven de 50.  Bij Huis en Haard Wenckebach kunnen bewoners permanent wonen maar er is ook de mogelijkheid om uit te stromen
 
Wenckebach 2 bevindt zich op de Noordpolderkade in Den Haag en is gevestigd in een oud verzorgingstehuis.

Solliciteer uiterlijk 22 januari 2020 via de solliciteerbutton op onze website. Dit doe je door allereerst je C.V. te uploaden. Vul dan je persoonlijke gegevens en contactinformatie in. Voeg vervolgens je motivatiebrief toe, waarin je uiteenzet waarom jij dé ideale kandidaat bent voor deze functie.  Ga als laatste in op de vraag hoe jij jouw christelijk geloof dagelijks vorm geeft. 

Conform het wervings- en selectiebeleid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten bij gelijke kwaliteiten altijd voorrang.

Contactpersoon en informatie:
Heb je nog vragen over deze vacature? Voel je vrij om contact met ons op te nemen:
Functie-inhoud: Anna Czerniawska (Afdelingsmanager) – 06 10536063
Algemeen: Afdeling HR – 070 3115540

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.