Verpleegkundige niveau 4/5 Almere, Baarn, Maarssen

Voor onze locaties in Almere, Maarssen, Baarn willen we graag jou toevoegen aan ons team als jij de bewoners van professionele zorg wilt voorzien en je expertise graag inzet voor onze doelgroepen.
 

Als je aan de slag bent op een van onze locaties ben jij aanwezig om verantwoordelijkheid te dragen over de handelingen die uitgevoerd worden. Je werkt volgens het zorgplan en helpt dit mee opstellen. Je spreekt bewoners, denkt na over medicatie en bent uitvoerend bezig om mensen kwaliteit van leven te bieden door jouw expertise.
Daarnaast overleg je geregeld met je team over mogelijke oplossingen voor uitdagingen die jij en je collega’s tegenkomen in het werk.
 

Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde niveau 4 of 5 en je bent BIG geregistreerd. Je voelt je daarnaast vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en kan daarom instemmen met de doelstelling van onze Stichting. Je bent professioneel, betrokken en denkt vanuit mogelijkheden voor onze bewoners.
 

Naast een betrokken werkgever en een werkplek waarbij jij volledig tot je recht komt bieden wij je een salaris conform CAO VVT in schaal 45 of 50, waarbij de trede afhankelijk is van je werkervaring.
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 7%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden we je een pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden.
 

Als Verpleegkundige MBO/HBO kun je bij ons aan de slag op een van onze locaties.
Almere: In Almere staat huis Buitenhaege. Hier zijn zes verschillende woonkamers met verschillende sfeer. We zoeken voor bewoners van 55+ een appartement dichtbij de woonkamer die het best bij hen past. De bewoners hebben somatische en/of psychogeriatrische zorgvragen, waarin we zo goed mogelijk proberen aan te sluiten.

Baarn: In Baarn staat ons expertisecentrum De Blinkert. Hierin wonen mensen met een multi-problematiek achtergrond van somatische zorgvragen in combinatie met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek. De 80 bewoners wonen verdeel over de opname-, woon- en gesloten afdelingen.

Maarssen: In Woonzorgcentrum Merenhoef gaat het om prettig wonen. Wat is voor de bewoner fijn om te kunnen wonen en zoveel mogelijk zelfregie te houden. Hierin gaan we graag een stapje verder voor onze 80 bewoners die op de PG of Somatische afdeling wonen die afgelopen jaar verbouwd zijn.
 

Ben jij net zo enthousiast over de vacature als wij zijn over het werk dat we doen? Reageer dan met je CV en korte motivatiebrief via www.werkenbijhetlegerdesheils.nl.
Als je vragen hebt kun je bellen, appen of mailen met Maurice Bos (recruiter) via maurice.bos@legerdesheils.nl of 06-50034683.