Verpleegkundige nachtdienst bij hospice Rozenheuvel


 

Op de hospice Rozenheuvel in Rozendaal bieden wij palliatieve zorg aan ernstig zieken die medisch zijn uitbehandeld. Ons doel is om hen in deze laatste levensfase een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden. In verband met ziekte zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor in de nachtdienst.
 
Je zorgt voor de juiste medicatie, (wond)verzorging, begeleiding bij hun persoonlijke doelstellingen, groepsprocessen en afhandeling van calamiteiten. Uiteraard gooien we je niet in het diepe – je wordt ingewerkt door onze ervaren collega’s die je de ins & outs van de locatie bijbrengen.

 

  • Affiniteit met onze doelgroep van kwetsbare deelnemers met verslavingsproblematiek
  • Theoretische kennis en praktische vaardigheden vanuit je lopende opleiding (MBO4 of HBO Verpleegkunde)
  • Bereidheid om op onregelmatige tijden (nacht en weekend) ingezet te worden
  • Een positief christelijke levensovertuiging: je onderschrijft de doelstellingen van het Leger des Heils

 
 

  • Een kijkje in de keuken bij uitdagende, complexe problematieken (fysiek én psychisch)
  • Een contract van minimaal 14 uur per week – groter kan ook
  • Toeslagen (ORT) voor gewerkte uren op avonden en in weekenden
  • En na afloop van het contract bekijken we samen welke uitdagingen er binnen het Leger des Heils voor jou liggen

Als Leger des Heils Gelderland helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij. Onze 450 medewerkers en 215 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg.

 

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Je kunt reageren  via de button ‘Solliciteer’ bij de vacature op WerkenbijhetLegerdesHeils.nl . Eerst meer weten? Stuur gerust een berichtje naar Frank Schoenmakers via Frank.Schoenmakers@LegerdesHeils.nl . Tot binnenkort!