Verpleegkundige locatie De Dukdalf

Kom jij als Verpleegkundige kwetsbare mensen helpen in hun dagelijks leven en ons team versterken? Voor een beeld van het werk en de locatie ga je naar ons filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=_WmPM1XT90U

Als verpleegkundige op de verpleegafdeling ben jij degene die, samen met je collega's, verantwoordelijk is voor het zorgleefplan en de verpleging van de deelnemers. Hierbij streef je altijd naar een optimaal leefklimaat en een prettige woonomgeving. Je verricht zorg, verpleegtechnische handelingen en ondersteuning bij de dagelijkse behoeften van de deelnemers. Je werkt mee aan verbetering van de zorg door toepassing van nieuwe werkwijzen en procedures. Je geeft begeleiding aan stagiaires en leerlingen. Daarnaast ben je eerstverantwoordelijke voor een aantal deelnemers waar je de totale zorg over coördineert. Je krijgt werkzaamheden naast je functie die je zelfstandig kunt oppakken.

Omdat wij volop in beweging zijn om onze zorg nog verder te verbeteren, zoeken wij enthousiaste, gedreven collega’s die ons team komen versterken!

De werktijden in deze functie zijn onregelmatig, dus je werkt zowel dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.

Heb jij een afgeronde MBO opleiding Verpleegkunde en sta je ingeschreven in het BIG register? Ben jij op zoek naar werk wat professioneel als persoonlijk voldoening geeft en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging! Kom dan bij ons werken!

Verder vragen wij van jou:

  • Verpleegkundige niveau 4 diploma;
  • Affiniteit met en kennis van psychogeriatrie / psychiatrie en somatiek;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Bereidheid om onregelmatig te werken;
  • Flexibiliteit en zelfstandigheid;
  • Stressbestendigheid en kunnen omgaan met conflictsituaties;
  • Kennis van en ervaring met het werken met een zorgdossier.

We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.
Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft.

Het salaris wordt ontleend aan de CAO Sociaal Werk, schaal 6 (minimaal € 2.219,- en maximaal € 3.176,- per maand op basis van 36 uur). Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder je vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid. Er bestaan voldoende mogelijkheden tot het volgen van (bij)scholing.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Het Maatschappelijk Centrum Rotterdam e.o. (MCR) is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G) van het Leger des Heils en heeft ca. 450 medewerkers in dienst. We onderscheiden twee primaire processen: Verpleging en Verzorging, en Maatschappelijke Dienstverlening. Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen die in Rotterdam en omgeving een beroep op ons doet, recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. De basis van dit werk is gelegen in het Evangelie van Jezus Christus.

 

Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt.

Het MCR werkt intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen. Het Leger des Heils MCR verkrijgt zijn financiering vooral uit subsidies en AWBZ-gelden.

De Dukdalf

Op de verpleegafdeling De Dukdalf verblijven 44 deelnemers met een somatische aandoening, veelal in combinatie met gedrags- en/of verslavingsproblematiek. Deze deelnemers krijgen zorg op maat aangeboden door de verpleegkundigen en verzorgenden van de afdeling.

De contracturen zijn bespreekbaar, er zijn meerdere contractvormen mogelijk. Je komt te werken in een dynamische omgeving. Je krijgt te maken met een continue veranderende doelgroep en gedrag van de deelnemers wat jouw werk tot een uitdaging maakt.

Solliciteer uiterlijk voor 25 oktober a.s. online via de solliciteerbutton en upload je cv, brief en geef duidelijk aan hoe je jouw christelijk geloof dagelijks vorm geeft. 
  

Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met:
Johanna van den Andel (manager primair proces) via telefoonnummer 06-15495350