Verpleegkundige HBO Cederhorst

Wat je doet:
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van de deelnemers die bij ons verblijven. Je signaleert de behoeften, geeft vorm aan de behandelplannen en voert deze uit.
Dit doe je volgens de herstelgerichte methodiek. In fases werk je samen met de deelnemers toe naar zelfstandigheid op de levensgebieden waar problemen zijn ontstaan. Je stimuleert hen vorm en inhoud te geven aan hun leerdoelen en leert hen verantwoordelijkheid dragen. Je inventarisaart samen met de deelnemer diens kwaliteiten en legt in het zorgplan de te behalen doelen vast. Je staat naast de deelnemer en weet indien nodig hulpbronnen in te schakelen.
Daarnaast lever je een bijdrage aan de opbouw en het onderhouden van samenwerkingsrelaties met externe partners, het mede ontwikkelen van je eigen team en het mede ontwikkelen van op de doelgroep toegesneden werkwijzen en het beschrijven daarvan. Ook geef je als HBO Verpleegkundige verder vorm aan het medicatiebeleid binnen Vast en Verder en je neemt hierin een proactieve en signalerende rol aan. Je stuurt aan op het vergroten en continueren van verpleegkundige kennis binnen Cederhorst.
 

Wij vragen:

 • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde HBO-V, ook afstuderende sollicitanten zijn zeker welkom;
 • Een geldige BIG-registratie;
 • Je hebt hart voor onze doelgroep en bij voorkeur kennis van psychiatrie, verslavingszorg en bemoeizorg ;
 • Het coördineren van zorg, opstellen en opvolgen van zorgleefplannen en uitvoeren/superviseren van verpleegtechnische handelingen gaat je goed af;
 • Je bent een doorzetter die initiatieven neemt en enthousiasme kan doorgeven aan het team;
 • Je bent bereid in wisselende diensten te werken (dag, laat en nacht);
 • Je voelt je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en stemt in met de doelstelling van onze Stichting.

Wij bieden:

 • Een werkplek die uniek is en waar je veel kunt leren;
 • Samen kunnen we kijken hoe jouw uren kunnen invullen om dit voor jou en voor ons passend te maken;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk;
 • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden bij een wederzijdse positieve klik;
 • Deelname aan pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Mogelijkheid collectieve ziektekostenverzekering en fietsenplan

Afdelingsinformatie:
Cederhorst is een nieuwe locatie van het Leger des Heils Midden Nederland in Amersfoort op locatie Zon & Schild.
We bieden opvang en begeleiding aan mensen met psychiatrische problemen in combinatie met drugsverslaving, gedragsproblematiek en moeite met begrip (LVG/NAH).
De deelnemers beschikken over een eigen kamer en kunnen 24/7 terecht bij de woonbegeleiding voor vragen en/of hulp. Over het gebruik van alcohol en drugs worden afspraken gemaakt. We moedigen bewoners aan om af te kicken en helpen hen daarbij, maar stellen dit niet als voorwaarde. Op die manier blijft onze hulp ook toegankelijk voor de meest kwetsbare mensen die niet meer van hun verslaving af komen.
 

Solliciteren:
Spreekt dit je aan? Dan kijken wij uit naar je sollicitatie! Stuur jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 10 december 2019 via de button “solliciteer”.
Heb jij nog vragen of wil je meer weten over deze vacature en/of Cederhorst? Neem dan contact op met Merijn Musch, 06-30387998 (Locatiemanager).