Verpleegkundige bij specialistisch verpleeghuis De MeerZorg

Waarom ben jij verpleegkundige geworden? En kun je jouw cliënten nu de tijd en persoonlijke aandacht geven die zij verdienen? Dat kan in ieder geval bij ons op De MeerZorg! Hier kun je in een ontspannen sfeer tijd en aandacht geven aan een grote diversiteit aan cliënten. Mij hoef je niet te geloven – ik ben slechts een vacaturetekst. Kom eens langs en vraag het je toekomstige collega’s!

Je gaat werken op onze locatie De MeerZorg in Ugchelen, in de bossen naast Apeldoorn. Uniek aan deze locatie is de koppeling tussen verslavingszorg en verpleging. Onze cliënten ontvangen lichamelijke verzorging én hulp bij hun verslaving, psychische en sociaal-maatschappelijke problemen. Dat betekent dat jij aan de slag gaat met een complexe en uitdagende doelgroep. Juist de diversiteit van cliënten zorgt dat jij soms out-of-the-box moet denken om creatieve oplossingen te verzinnen. Gelukkig werk je met een prettig team in een ontspannen setting. Mochten er onvoorziene situaties voorkomen, dan houd jij je hoofd koel en zorg je voor daadkracht en goede samenwerking met de collega’s.

Om in aanmerking te komen voor de functie van Verpleegkundige:
 

  • beschik je over het MBO-4 of HBO-V-diploma Verpleegkundige
  • heb je affiniteit met onze doelgroep van kwetsbare deelnemers met verslavingsproblematiek
  • sta je stevig genoeg in je schoenen voor onze pittige doelgroep
  • heb je een christelijke geloofsovertuiging en onderschrijf je de doelstellingen van het Leger des Heils

Als Verpleegkundige op De MeerZorg biedt het Leger des Heils jou:
 

  • ruimte voor persoonlijke aandacht voor onze diversiteit aan cliënten in een team met een prettige werksfeer
  • een overeenkomst voor 16 tot 32 uren per week (andere uren in overleg)
  • een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in FWG 45 van cao VVT (€ 2.338,- tot € 3.153,- o.b.v. 36 uur)
  • een contract voor bepaalde tijd met de intentie daarna te verlengen naar onbepaalde tijd
  • een eindejaarsuitkering, een goede pensioenregeling (PFZW) en verlofregeling met mogelijkheden voor een goede balans tussen werk en privé

Als Leger des Heils helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij. Binnen Gelderland zetten onze 400 medewerkers en 250 vrijwilligers zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Specifiek op De MeerZorg doen we dat via verslavingszorg, verpleging, revalidatie, respijtzorg en palliatieve/terminale zorg. Deze doelgroep kampt met de lichamelijke en psychische effecten van verslaving, gecombineerd met aanvullende problematieken.

Wij komen graag met jou in contact. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer’ bij de vacature op WerkenbijhetLegerdesHeils.nl . Eerst meer weten? Bel 055 – 538 03 33 en vraag naar HR-adviseur Conny van Cuijk of bel 06 – 25643976 en vraag naar Marjon Euverman, teamleider Verpleging & Verzorging.