Vakantiewerkers (m/v) voor de zorgafdelingen vanaf 16 uur

Zoek je als vakantie- en/of bijbaan werk in de zorg, dan hebben wij interessante mogelijkheden voor jou!

Je vindt het belangrijk om naast de dagelijkse zorg persoonlijke aandacht te geven aan de bewoners.
Dat kan in zorgcentrum Buitenhaeghe. Samen hebben we als doel om het onze bewoners zo goed mogelijk naar de zin te maken
 
Kortom: de baan waar je met plezier naar toe gaat!

Wij zoeken enthousiaste collega’s met goede sociale en creatieve vaardigheden en een hart voor de doelgroep. Je bent bereid om volgens rooster te werken en onregelmatige diensten te draaien.

Gevraagde opleiding:
gediplomeerd Helpende of studenten die het 1e jaar van de VIG-opleiding of het 1e of het 2e jaar van de opleiding MBO-V of HBO-V hebben afgerond.

Verder verwachten wij een positieve christelijke geloofsovertuiging en dat je de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.
Wij bieden  Het aantal uren per week (vanaf 16 uur) is in overleg te bepalen.

Het aantal uren per week (vanaf 16 uur) is in overleg te bepalen.

Wij bieden je een tijdelijk contract, met de mogelijkheid tot een langdurige samenwerking.

De CAO VVT is van toepassing.

 

Het Leger des Heils is een professionele, praktisch ingestelde en flexibele zorgorganisatie. Het Leger des Heils zet zich vanuit haar christelijke identiteit in voor kwetsbare mensen die ondersteuning nodig hebben bij het leven, wonen en maatschappelijk participeren. Wij zijn er voor mensen zonder helper en hebben oog voor hen die maatschappelijk buiten de boot vallen.

De aanpak van het Leger des Heils kenmerkt zich door een cliëntgerichte houding. Onze zorg sluit aan bij de behoefte van de cliënt. Wij geloven in perspectief voor mensen. Omdat iedereen ertoe doet. Leger des Heils Flevoland heeft 400 medewerkers die zich hier dagelijks voor inzetten. Wij bieden maatschappelijke opvang, beschermd wonen, gezinsbegeleiding, dagbesteding, verpleging, verzorging, (OGGZ) wijkverpleging en arbeidsre-integratie. Leger des Heils Flevoland is onderdeel van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Kijk voor meer informatie op www.legerdesheils.nl/flevoland.
 

Lijkt dit je wat?  

Solliciteer dan voor 5 juni op deze vacature. Graag ontvangen we van jou de volgende documenten:
- Je cv
- Je motivatie voor dit werk (geef hierin
ook een uitleg van je christelijke
levensovertuiging)

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.

Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met:
Ellen van Vuuren: 06-55473285.