Trajectmanager Bureau Trajectmanagement 32 – 36 uur

Ben jij die zelfstandige, enthousiaste collega, die graag uitgedaagd wordt om een passend aanbod te creëren voor aanvragers in de sector VVT?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je doet
Je vervult diverse rollen in het proces van aanmelden, plaatsen en volgen van cliënten van instroom tot uitstroom. Je signaleert en adviseert de lijnmanager gevraagd en ongevraagd over bedbezetting en de productie van afdelingen. Je onderhandelt over inhoud en financiering van het traject passend bij de problematiek van de cliënt. Je handelt proactief naar alle betrokken partijen, zowel in- als extern, en je hebt te maken met tegenstrijdige belangen. Jij weet deze op een constructieve manier te overbruggen. Je monitort de uitvoering van de afspraken, signaleert afwijkingen en attendeert de betrokken medewerkers en managers hierop.

 

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma
  • Je bent uitstekend op de hoogte van de veranderingen in de zorgsector en de gevolgen daarvan voor de organisatie. Ook heb je kennis van WLZ/ELV/WMO, Justitie en indicatiestelling en weet je hoe dit doorwerkt in hulpverleningstrajecten
  • Je hebt kennis of ervaring in de zorg en je kent de meest voorkomende ziektebeelden: dementie, somatisch, psychiatrische en persoonlijkheidsstoornissen.
  • Je hebt een in- en extern netwerk dat je op de juiste manier weet in te zetten of je kunt dit netwerk opbouwen. Je denkt in mogelijkheden en kansen en je hebt het lef om ‘out of the box’ te organiseren.
  • Je hebt overzicht, kunt hoofd- en bijzaken snel onderscheiden en tot de kern komen. Je besluiten zijn realistisch en je motiveert deze overtuigend.
  • Je kunt uitstekend omgaan met tegenstrijdige belangen en je zoekt naar gemeenschappelijk belang en overeenstemming. Het belang van de klant is voor jou daarbij altijd het uitgangspunt.
  • Als collega ben je betrokken, resultaatgericht, nauwkeurig, innovatief en klantgericht.
  • Je kunt goed werken met deadlines en onder druk blijf je goed presteren.
  • Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs
  • Je hebt een positief christelijke levensbeschouwing op basis waarvan je de identiteit van het Leger des Heils kunt onderschrijven.

Wij bieden

Salariëring is volgens de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Deze loopt van € 2705,- tot 3988,- per maand bij een 36-urige werkweek.

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema in de CAO WMD. De medewerker krijgt de beschikking over een individueel keuzebudget en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft de medewerker de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid, het individuele keuzebudget kan worden naar behoefte van de medewerker worden ingezet in de vorm van tijd of geld.

We starten met een contract voor een jaar met de mogelijkheid van verlenging. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Leger des Heils Flevoland is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg en zet zich vanuit een positief christelijke levensovertuiging in voor kwetsbare mensen die ondersteuning nodig hebben bij het leven, wonen en maatschappelijk participeren.
Onze 400 medewerkers in Flevoland zetten zich dagelijks in voor mensen ‘zonder helper’ wat betekend  dat wij als organisatie ook die persoon oppakken die maatschappelijk “buiten de boot valt”. Wij zijn gedreven werkzaam binnen OGGZ Wijkverpleging, Wijkverpleging, ouderenzorg en vele vormen van maatschappelijk opvang. Hierbij is de deskundigheid, vasthoudendheid en het respect van onze medewerkers voor onze uitdagende en soms intrigerende medemens/cliënt van cruciaal belang.
 

Traject Management
Traject Management (TM) is de afdeling waar aanmeldingen van en door cliënten binnenkomen, intakes worden gedaan en indicaties worden aangevraagd en het traject van cliënten in gang wordt gezet en gevolgd. Ook is TM betrokken bij de verantwoording van de geleverde diensten. Er wordt nauw contact onderhouden met persoonlijk begeleiders en lijnmanagers op de locaties. De medewerkers TM werken voor verschillende aandachtsgebieden waarbij de kennis binnen de afdeling geborgd is. Zij vervullen diverse rollen in het proces van ontvangen, leveren en verantwoorden van zorg. Hun kracht is dat zij de verbinding maken tussen inhoud van de zorg, bedrijfsvoering en de daarbij behorende workflow.

Wij ontvangen je CV en motivatie, waarin je o.a. ingaat op de functie-eisen en jouw christelijke identiteit, graag voor 31 januari 2019, via de button “solliciteer online” (onderaan deze vacature) Je kunt je brief richten aan Harm Bakhuis, Manager TM. De gesprekken staan gepland op donderdag 7 februari.

Voor informatie kunt je contact opnemen met Harm Bakhuis, telefoonnummer 06 21111548