Teammanager voor locatie de Lichtboei

Heb jij een helicoptervieuw en ervaring in het aansturen van mensen? Kom dan je latenten inzetten als Teammanager op onze beschermde woonvorm voor volwassenen met psychiatrische- en verslavingsproblematiek!

Als Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor zowel de personele aansturing als de cliëntenzorg. Je onderhoudt contact met de  gemeente rondom de trajecten van de cliënten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de woonomgeving, de leefbaarheid en de veiligheid van de locatie. Voor de medewerkers draag je de verantwoordelijkheid voor hun inzet, functioneren en doorgroeimogelijkheden. Je bewaakt de vastgestelde middelen ten aanzien van personeel, materiaal en financiën. Je geeft leiding aan de medewerkers binnen jouw teams. Je onderhoudt contacten met externen als gemeenten en woningcoöperaties. Je bent veel in contact, maar weet ondertussen het handelen van de medewerkers in zicht te houden. Je coacht medewerkers en voert met regelmaat overleg met ieder persoonlijk en in groepsverband. Je bewaakt de kwaliteit van zorg en streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Je bent gericht op resultaat en omdat je de ontwikkelingen in de gaten houdt ben je alert en innovatief. Je ontwikkelt beleid en geeft inhoud aan de implementatie. Je weet veranderingen vorm en inhoud te geven en medewerkers hier actief bij te betrekken. Je hebt een positief christelijke levensovertuiging en weet dit concreet te maken in gedrag waarbij je een voorbeeldfunctie hebt ten aanzien van het team.
De Afdelingsmanager maakt deel uit van een team met totaal 16 Afdelingsmanagers welke ieder leiding geven aan een of meerdere afdelingen met verschillende producten. Deze producten zijn grofweg te verdelen in Volwassenen en Jeugd. Je draagt verantwoording af aan de Manager Primair Proces.

 

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur MWD/ SPH/Social Work;
  • Aangevuld met een managementopleiding is een pre;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als leidinggevende;
  • Kennis en ervaring met de GGZ en verslavingszorg;
  • Coachende, motiverende en sturende leiderschapsstijl;
  • Plan- en organisatievermogen;
  • Proactief en ondernemend;
  • Snel kunnen schakelen, overtuigend en besluitvaardig;
  • Analytisch vermogen;
  • Goede communicatieve vaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en het onderhouden van contacten met in- en externe contactpersonen.

We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft.
Het salaris wordt ontleend aan de CAO Sociaal Werk, schaal 10 (tussen de €2.947,- en de €4.420,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder je vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid.

 

Het Maatschappelijk Centrum Rotterdam e.o. (MCR) is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G) van het Leger des Heils. Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen die in Rotterdam en omgeving een beroep op ons doet recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. De basis van dit werk is gelegen in het Evangelie van Jezus Christus. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt.
Het MCR werkt intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewoners-organisaties en overige belangrijke partijen.

Ons team
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.
 

Locatie informatie
De Lichtboei is een Beschermde Woonvorm voor 52 mensen van 23 jaar en ouder met een dubbel diagnose: psychiatrische- en verslavingsproblematiek. De Locatie ligt in de wijk Delfshaven.
 

Lijkt dit je wat?
Solliciteer uiterlijk 3 juli 2019 online via de solliciteerbutton en upload je cv, brief en geef duidelijk aan hoe je jouw christelijk geloof dagelijks vorm geeft. 
 
Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.