Teamleider Financiële administratie Regio Midden-Nederland (28-36uur)

Heb jij hart voor het coördineren van ons team op de financiële administratie en oog voor het waarborgen van de kwaliteit en juistheid van onze cijfers bij een organisatie die er toe doet in de samenleving? Dit is je kans.
 

Dit is je verantwoordelijkheid
Om de beste zorg aan onze deelnemers te kunnen bieden is een betrouwbare financiële administratie en rapportage onmisbaar. Samen met je team zorg jij ervoor dat de organisatie hierop kan bouwen. Jouw rol daarin is onder andere:

 • Het aansturen, coördineren en coachen van het team van vier betrokken medewerkers;
 • Aansturen, bewaken en  verbeteren van de (werk)processen;
 • Het voorbereiden en mede opstellen van  de maandcijfers, jaarrekening en rapportages;
 • Ondersteuning van de (business)controllers bij het analyseren van de cijfers. Dit doe je in samenspraak met de manager Finance & Control.

Dit neem je mee
Je hebt door je ervaring veel inzicht in de administratieve processen,  financiële procedures en relevante wetgeving.  Je werkt graag in teamverband, kunt overstijgend denken en combineert dit met goede communicatieve vaardigheden. Jij weet hoe je een financieel verhaal overzichtelijk en eenvoudig over kunt brengen. Daarnaast vragen we van je dat je:

 • HBO werk- en denkniveau hebt met ervaring en een afgeronde opleiding in Accountancy of Bedrijfseconomie;
 • Kennis van AFAS of een vergelijkbaar systeem hebt, waarbij kennis van AFAS een pré is;
 • Een betrokken christen bent, die onze doelstelling kan onderschrijven.

Dit bieden wij
Een werkplek midden in de samenleving die er toe doet. Dat is wat werken bij het Leger des Heils betekent. Het geeft voldoening zowel professioneel als persoonlijk. Daarnaast bieden we:

 • Een vast contract, wanneer je jaarcontract wordt verlengd;
 • Een salaris van € 3.142 – € 4.712 (schaal 10, CAO Social Work) o.b.v een 36 uur;
 • Een OV-businesskaart wanneer je met het OV reist of een reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%, een loopbaanbudget en 8% vakantietoeslag.

Dit zijn wij
Het Leger des Heils Midden-Nederland is een regio van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. We zijn een organisatie die doet en er toe doet. Binnen onze regio werken 1500 medewerkers met als doel herstel van het gewone leven te bieden aan onze deelnemers. De standplaats van de ondersteunende diensten is aan de Pallas Athenedreef in Utrecht Overvecht. Voor meer informatie zie www.legerdesheils.nl/midden-nederland.
 

Dit wil ik
Wil jij verschil maken in de maatschappij als teamleider financiële administratie? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief uiterlijk 30 oktober 2020 via de ‘solliciteer’ button.
Mocht je meer willen weten, dan kun je contact opnemen met Machiel Kamerbeek (Manager Finance & Control) via 06-55747434.

Conform ons wervings- en selectiebeleid hebben interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.