Stoer maatje (v) met hond

Heb jij een border collie en een goed gevoel voor humor?

Koen (51) heeft een roerige periode achter de rug en is momenteel herstellende in onze opvang. Hij is een rustige, gevoelige man met veel humor. Koen is een echte hondenliefhebber en heeft 17 jaar lang een border collie gehad. Hij zou het fantastisch vinden om gezamenlijk op pad te gaan met een leuk maatje die af en toe de hond meeneemt. Daarnaast houdt hij van uitdaging en zoekt hij graag het avontuur op. Zo heeft hij parachute gesprongen en simultaan geschaakt. Hij zoekt daarom een actief maatje dat net als hij, overal voor te porren is. Zijn voorkeur gaat uit naar een vrouw.

  • Je bent sociaal betrokken en wil graag iets doen voor een ander
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep
  • Je hebt de nodige levenservaring
  • Ervaring met psychiatrie is een pré, maar geen vereiste
  • Je respecteert de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

  • Waardering, gezelligheid en begeleiding;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Goede begeleiding in de vorm van trainingen en intervisie;
  • WA-verzekering;
  • Onderdeel zijn van een organisatie die zich inzet voor de kwetsbare naaste.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbare in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.  
Per jaar staan er meer dan 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.
 
Over het Maatjesproject:
Maatje zijn van een deelnemer van het Leger des Heils is een bijzondere ervaring, omdat je een band opbouwt met iemand die je normaal niet snel zou tegenkomen. Je spreekt wekelijks af om samen iets leuks te doen, zoals koffie drinken, wandelen of een andere activiteit. Jouw tijd en aandacht maken een enorm verschil in iemands leven.

Ben je geïnteresseerd of wil je eerst nog wat meer informatie? We komen graag met je in contact. Bel of mail ons, dan kunnen we samen kijken of er een match is!
 
Contactpersoon en informatie:
Laura Vrijsen, 06-22102334 en Marieke van der Schoor, 06-12223149
E maatjesproject.amsterdam@legerdesheils.nl
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!    
 
Voor meer informatie zie onze website: www.werkenbijhetlegerdesheils.nl/vrijwilligers