Stagiaires gezocht voor onze locatie Enkeltje Zelfstandig in Utrecht (32 uur p.w.)

Kom jij stage lopen bij onze jongeren bij Enkeltje Zelfstandig?

Bij Enkeltje Zelfstandig worden 20 jongeren intensief begeleid naar zelfstandigheid. Als stagiaire ben je actief bezig om te zorgen voor een goed leefklimaat voor de jongeren en ondersteun je de persoonlijk begeleiders in het individuele traject. Je begeleidt jongeren tussen de 17 en 23 jaar tijdens hun ontwikkelingsproces richting zelfstandigheid. Dit doe je op zowel psychisch/sociaal als op praktisch gebied.
 

  • Je bent 3e jaars MBO of HBO- Social Work student.
  • Je loopt stage van september t/m juni.
  • Je werkt vanuit je hart en je weet vanuit jouw eigenheid verbinding te maken met de jongeren;
  • Je bent bekend met competentiegericht werken aan herstel van het gewone leven;
  • Je kunt kritisch zijn, je kunt reflecteren op je eigen handelen.
  • Je bent assertief en durft zelf initiatief te nemen.
  • Je bent een teamplayer. Dit houdt in dat je actief de samenwerking zoekt met je collega’s.
  • Je staat stevig in je schoenen en deinst niet terug voor verbale en fysieke uitlatingen.
  • Een positief christelijke geloofsovertuiging en het kunnen onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw stage bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je veel kunt leren.
Je krijgt tijdens deze stage een stage vergoeding.
 

Over het Leger des Heils, Enkeltje Zelfstandig
Enkeltje Zelfstandig is een trainingscentrum in Utrecht voor jongeren die uit een problematische thuissituatie komen of geen vaste woon- en/of verblijfplaats hebben. De jongeren hebben te maken met problematieken op diverse leefgebieden. Hierbij kun je denken aan psychische, financiële en sociale problemen. Binnen Enkeltje Zelfstandig bieden we jongeren een thuis waarbij ze nieuwe vaardigheden opdoen om een nieuwe stap in hun leven te zetten. Met ondersteuning van een persoonlijk begeleider en een gedragswetenschapper wordt het individuele traject van de jongere vorm gegeven. Dit is veelal maatwerk per jongere.
In Enkeltje Zelfstandig leren zij vaardigheden waarmee ze in praktisch, maatschappelijk en sociaal opzicht zelfstandig kunnen gaan functioneren. Het einddoel is om zelfstandig te wonen.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV zien wij graag uiterlijk 30 juni 2020 tegemoet via de "solliciteer” button.

Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annemarie van der Haven (Persoonlijk Begeleider) via het telefoonnummer 030 284 0560 of email: annemarie.vander.haven@legerdesheils.nl.