Stagiair Retailmarketing en Ondernemerschap regio Noord

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de regio Noord, die onze winkels vanaf januari / februari 2020 lokaal ondersteunt in marketing en ondernemerschap.

De ReShare Stores hebben een lokaal karakter en er zijn dan ook tal van mogelijkheden om de winkel in de gevestigde stad te promoten. Of dit nu is via een lokaal event, een samenwerking met de ondernemers in de buurt of de organisatie van een lokale verkoopactie, jij laat geen kans onbenut om de winkels lokaal verder in de kijker te spelen!   

Je onderzoekt, per locatie, waar de mogelijkheden liggen voor lokale marketing en ondernemerschap.
Na deze onderzoeksfase maak je een concreet actieplan voor de betreffende winkel.
Dit lokale actieplan voer je uit in samenwerking met de Floormanager en onder begeleiding van de Formulemanager.
Wanneer je stage erop zit ligt er een uitgewerkt lokaal ondernemersplan, een dankbare taak!

Regio Noord:
In deze regio vallen de winkels Groningen, Alkmaar, Nijmegen, Arnhem, Deventer en Apeldoorn.

 

 

Doe je een opleiding in bv Retailmanagement of een andere opleiding gerelateerd aan ondernemen in Retail?
Weet jij met weinig middelen, door creativiteit en ondernemerszin tot de mooiste acties/samenwerkingen/promoties te komen?
Zie jij weinig middelen eerder als een positieve uitdaging dan als een belemmering?
En heb je een positief christelijke levensovertuiging?

Dan is deze stageplek iets voor jou!   

Een passende stage vergoeding wordt aangeboden

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen, die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen.
 
De Stichting Leger des Heils Dienstverlening verleent tegen kostprijs ondersteunende diensten aan de andere stichtingen en het kerkgenootschap.
 
ReShare is onderdeel van het Leger des Heils en is een werkmaatschappij van Stichting Leger des Heils Dienstverlening. 
Als milieuorganisatie scheidt ReShare kleding en schoenen van het afval met als doel om deze producten te hergebruiken, zodat er minder kleding en schoenen naar de verbrandingsoven worden gebracht. ReShare is een betrouwbare partner die op professionele en vernieuwende wijze kleding en schoenen inzamelt voor gemeenten, bedrijven, organisaties en bij particulieren

De ReShare Store is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Wij vinden 'opnieuw delen' belangrijk. Wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders opnieuw dragen. Iemand die misschien weinig te besteden heeft of iemand die kleding zoekt waar een verhaal achter zit. En het milieu heeft er ook wat aan, want minder nieuwe kleding betekent minder productie. Zo is de ReShare Store er voor iedereen. 

 

 

Solliciteer dan voor 16 december 2019 op deze vacature.
Graag ontvangen wij van jou de volgende documenten:

  • Je CV
  • Je motivatie voor dit werk (geef hierin ook een uitleg van je christelijke levensovertuiging). 

Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Sietske van Geel (verantwoordelijk voor de formule) via telefoonnummer 0800 0322 of info@reshare.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.