Stagiair MBO- V of HBO- V Hospice Rozenheuvel of verpleeghuis de Meerzorg

Wij helpen mensen zonder helper. Als stagiair bij het Leger des Heils raak je dus de kern van onze organisatie: het helpen van mensen aan de rand van onze samenleving.
 

We zullen er maar meteen duidelijk over zijn: deze stage wordt best pittig. Wat ga je doen?
Bij het hospice:
- samen met het team draag je zorg voor terminale en ernstige zieke mensen.
- alles is erop gericht om onze bewoners een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven in de laatste levensfase; en daar gaan we best ver in!
- als stagiair werk je mee in een betrokken en interdisciplinair team, wat bestaat uit een combinatie van professionals zoals verpleegkundigen, verzorgenden, een arts, een pastoraal medewerkers, vrijwilligers en de naasten van de bewoners.

Bij locatie de MeerZorg:
-  je werkt samen met de verpleegkundige aan de dagelijkse verpleging en verzorging van de cliënten.
- vanwege de achtergrond van onze bewoners werk je op een zeer uitdagende en leerzame afdeling, dit zal je ongetwijfeld veel voldoening in je werk geven.
- de doelgroep is erg afwisselend en variërend qua leeftijd en complexiteit.
- tijdens je stage probeer je de bewoners weer perspectief te bieden op de toekomst en werk je volgens het opgestelde verpleegplan.
- je werkt samen in teamverband wat bestaat uit verpleegkundigen, een activiteitenbegeleider, een verslavingsarts, een psycholoog, fysiotherapeuten, diëtist en maatschappelijk werker.
 

Kom jij ons gezellige team versterken? Dan heb jij:

 • Je bent bezig met een HBO- V of MBO- V opleiding 3e of 4e jaar.
 • Je bent een enthousiaste en gemotiveerde stagiair, met een flexibele werk- en leerhouding
 • Je kan omschreven worden als sociaal en betrokken.
 • Je hebt affiniteit met onze multiproblem doelgroep van kwetsbare deelnemers met onder andere psychiatrische-, justitiële- en verslavingsachtergronden
 • Je staat figuurlijk gesproken stevig in je schoenen en je kunt in zowel teamverband werken als zelfstandig taken uitvoeren.
 • Je hebt een positief christelijke geloofsovertuiging en onderschrijft de doelstelling van het Leger des Heils

 • Een uitdagende en zeer leerzame stage voor 5- 10 maanden voor 24 -32 uur per week
 • Een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand ( o.b.v. 36 uur per week, incl. reiskosten)
 • Veel ruimte om te leren en te sparren over je eigen ideeën en initiatieven.
 • Een stageplek waar je een maatschappelijke bijdrage kan leveren.
 • Voldoende ruimte om aan je eigen (stage) opdracht te werken.

Als Leger des Heils regio Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij. Binnen Oost zetten onze 650 medewerkers en 280 vrijwilligers zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen.

Specifiek op De MeerZorg doen we dat via verslavingszorg, verpleging, revalidatie, respijtzorg en palliatieve/terminale zorg. Deze doelgroep kampt met de lichamelijke en psychische effecten van verslaving, gecombineerd met aanvullende problematieken.

Hospice Rozenheuvel is een thuis voor ernstig zieke mensen, die zich in de laatste weken of maanden van hun leven bevinden. Voor sommige mensen is thuis (blijven) wonen in deze laatste fase geen optie meer; dan is Rozenheuvel hun laatste thuis.
 

Aarzel dan niet een solliciteer! want wij komen dan graag met je in contact.Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer’ bij de vacature op WerkenbijhetLegerdesHeils.nl. ( Stage- regio Gelderland) Eerst meer weten? Bel 055 – 538 03 33 en vraag naar Marjon Euverman, teamleider Verpleging & Verzorging of Marije Wolvers, stage coördinator.