Stagiair Communicatie

Heb jij een lekker pennetje? Ben je nieuwsgierig, heb je lef en stap je onbevangen af op mensen om hun verhaal te horen? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Je verzamelt content, content en nog eens content. Je struint het netwerk af op zoek naar informatie die bij ons past. Je leest je in, om van pittige dossiers een begrijpelijk verhaal te maken. En je gaat erop uit, tekent ervaringen op van medewerkers of cliënten en vlogt. Daarnaast help je mee aan tal van andere communicatie-activiteiten en doe je ervaring op als allround communicatieadviseur. Als stagiair is er veel ruimte voor eigen ideeën, vrijheid om die uit te voeren en mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. Eigen initiatief en zelfstandigheid zijn eigenschappen die belangrijk zijn voor deze stage.

 

We zoeken een HBO-student Journalistiek of Communicatie die vanaf heden of per september 2020 voor minimaal vijf maanden beschikbaar is voor een afwisselende stage voor minimaal 24 tot 36 uur uur per week. Die alle kneepjes van het communicatie-vak wil leren en voor wie de online wereld geen geheimen kent.   

 

Een inspirerende en uitdagende werkomgeving, professionele begeleiding en een prima stagevergoeding.
 

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen.
Stichting Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering (LJ&R) is een landelijk werkende organisatie, actief binnen het justitieel kader (zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk). Wij bieden diensten op het gebied van jeugdbescherming, jeugdreclassering en volwassenreclassering. Ons werk wordt gekenmerkt door vasthoudendheid, gedrevenheid, passie, vakmanschap, 'straat' ervaring en een pragmatische aanpak. Vanuit christelijke waarden bieden wij kinderen, jongeren en volwassenen in kwetsbare situaties een nieuw perspectief op een zinvol leven, in een geaccepteerde positie in de samenleving, nu en in de toekomst. Stichting Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering telt in Nederland ongeveer 600 medewerkers. Voor meer informatie over de organisatie: https://www.legerdesheils.nl/ljr
 

Lijkt dit je wat?
Wil jij wel meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Galiëne Pott via: g.pott@legerdesheils.nl Ben je meteen enthousiast? Maak dan meteen gebruik van het sollicitatieformulier of stuur je cv en brief naar bovenstaand emailadres.