Stagiair Communicatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair Communicatie die een interessante, veelzijdige en uitdagende stageplek wil in een actieve maatschappelijk betrokken organisatie als het Leger des Heils! Standplaats: Zwolle.

Aanvang stage:                    Augustus/September 2020
Duur:                                    6 - 12 maanden
Uren:                                    16 - 32 uur, ma-do
Adres:                                  Dokter van Thienenweg 2, 8025 AL Zwolle

 

Als stagiair communicatie werk je samen met de Communicatieadviseur. Je helpt mee met de communicatie rondom events, het schrijven van pers- en nieuwsberichten, de productie van nieuwsbrieven, folders en andere p.r.-uitingen, het actueel houden van de website, het onderhouden van social media en het intranet en het organiseren, begeleiden en onderhouden van perscontacten.
Er is ook voldoende ruimte om met je eigen onderzoek bezig te zijn.
 

  • Positief christelijke levensovertuiging, waaraan je persoonlijk invulling weet te geven en het kunnen onderschrijven van de doelstelling van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg
  • Studerend: HBO Communicatie
  • Goede contactuele en sociale vaardigheden
  • Affiniteit met onze doelgroep
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Een flexibele leer- en werkhouding
  • Minimumleeftijd 18 jaar
  • Stage duur van minimaal half jaar.

Afhankelijk van opleiding, stage- en persoonlijke leerdoelen bespreken we waar de nadruk op komt te liggen gedurende de stage. Gaandeweg groei je in de taken met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Samen met de praktijkbegeleider bewaak je de voortgang en de opdrachten die je voor je stage in dit kader moet voltooien.
 
Je ontvangt een stagevergoeding van €200,- bruto per maand op basis van 32 uur stage per week en een reiskostenvergoeding.
 

Leger des Heils W&G Overijssel is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijn- en Gezondheidszorg. Leger des Heils W&G Overijssel biedt verschillende vormen van hulpverlening in de regio IJsselland en Twente. Kijk ook gerust eens op www.legerdesheils.nl/overijssel
www.facebook.com/legerdesheilsoverijssel  of
www.twitter.com/LdHOverijssel voor meer achtergrond over ons werk!

De medewerkers in de zorg worden ondersteund door medewerkers van de afdelingen op het bedrijfsbureau (BB). Het merendeel van deze afdelingen is gehuisvest op het bedrijfsbureau in Zwolle. Naast directie en management zijn dat o.a. de afdelingen ICT-beheer, Applicatiebeheer, Facilitaire Dienst, Geestelijke Zorg, Financiële administratie en HR.
 

Ben je enthousiast geworden voor deze stageplek? Solliciteer dan via de website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl of via mail: stage.overijssel@legerdesheils.nl. Beschrijf daarbij ook kort in je brief wat het christelijke geloof voor jou persoonlijk betekend. We zien graag je reactie tegemoet!

Voor vragen over deze stageplaats kun je contact opnemen met Else Smallegoor (stagecoördinator) of Evalyne van Lokhorst (communicatieadviseur). Dit kan via de mail  (stage.overijssel@legerdesheils.nl) of communicatieoverijssel@legerdesheils.nl)  of  telefonisch via 088-0652240.