Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) (28-32 uur p.w.)

Ben jij een enthousiaste, gedreven, communicatieve en professionele sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV), die zelfstandig kan werken en stevig in zijn/haar schoenen staat ?

Wat ga je doen
In samenwerking met de betrokken disciplines van de ambulante afdeling ben je betrokken bij de directe hulpverlening. Je taken zijn zorginventarisatie, bemoeizorg, therapeutische gesprekken, psycho-eduatie en systeemgesprekken.

Je coacht, begeleidt en adviseert bij complex gedrag en crisissituaties hierin (gevraagd en ongevraagd) het team. Je verzorgt de medicatietrainingen binnen de organisatie, je levert hiermee een waardevolle bijdrage aan deskundigheidsbevordering en begeleidings- en scholingstaken op het gebied van verslaving, psychiatrie, somantiek en gedrag. Je levert in samenwerking met  onze gedragswetenschappers een bijdrage in de ontwikkeling en uitrol van werkeenheidbreed beleid.
  
Je bent goed in het herkennen van zorgvragen en signaleren van risico’s. In risicovolle situaties houd je het hoofd koel en handel je adequaat. Je kunt je losmaken van de hectiek van alledag en besluiten nemen die de zorgverlening ten goede komen. Je werkt zelfstandig en efficiënt binnen de geldende richtlijnen en protocollen en je draagt er  mede zorg voor dat zorgplannen to the point en actueel zijn. Je formuleert helder en duidelijk met cliënt, collegae en externe hulpverleners. Moeilijke situaties ga je niet uit de weg maar maak je zorgvuldig en respectvol bespreekbaar.

Wat vragen wij
Je bent gediplomeerd  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, BIG geregistreerd en hebt  aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de specialistische GGZ. Je hebt kennis van relevante wetgeving en de sociale kaart van de provincie Utrecht. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en hebt inzicht in je eigen functioneren en kunt hierop reflecteren: je bent in staat tot het geven en ontvangen van feedback. Je bent initiatiefrijk, doortastend, creatief, flexibel, stressbestendig en je hebt gevoel voor humor. In (acute) crisis situaties kun je adequaat optreden.
 
Een positief christelijke geloofsovertuiging op basis waarvan je de doelstelling van Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijft. Een Verklaring Omtrent Gedrag is vereist bij deze functie.

 

Wat bieden wij
Het Leger des Heils doet ertoe in deze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze mooie organisatie en bieden je een plek waar je veel kunt leren. 
In eerste instantie gaan we een jaarcontract aan. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, de functie SPV’er is ingeschaald in schaal 9 (minimaal € 2793,- tot maximaal € 4118,- bruto op basis van 36 uur)

Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3% en kun je gebruik maken van diverse andere regelingen. 

 

Leger des Heils
Het Leger des Heils regio Midden Nederland biedt onderdak, zorg en begeleiding aan mensen die niet in een veilige gezinssituatie kunnen opgroeien of niet zelfstandig kunnen wonen. Door intensieve zorg en begeleiding wordt, in verschillende instellingen, gewerkt aan de doelen van de cliënt.

Binnen de regio Midden Nederland zijn er 3 ambulante team; west, stad en oost. Onze specialistische ambulante begeleiding is er voor hulp aan jeugdigen, gezinnen, volwassenen en ouderen; mensen van 0-100 jaar die vanwege hun complexe problemen geen grip (meer) hebben op hun leven. Kenmerkend voor onze deelnemers is dat er meerdere grote problemen tegelijkertijd spelen. Onze ambulante teams bestaan uit verschillende specialisten en we werken integraal. Mede hierdoor is de aanpak voor Multi-probleem situaties zeer effectief. We werken met verschillende producten gericht op de verschillende doelgroepen en passend bij de hulpvraag.

Lijkt dit je wat?
Je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV zien wij graag uiterlijk 19 november 2019 tegemoet via de "solliciteer” button.
Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annelies Hansma (manager Behandelstaf) via telefoonnummer 06-22514325