Rustig en zorgzaam maatje voor mw. de Groot

Krijg jij er energie van om een lieve vrouw in een rolstoel weer vaker buiten te laten zijn?

Mevrouw de Groot (85) is een lieve, rustige vrouw die in het verleden altijd voor anderen heeft klaargestaan en gezorgd. Kortgeleden heeft zij een beroerte gehad, waardoor ze erg achteruit is gegaan. Ze woont bij ons in de opvang en is op zoek naar een rustig maatje die haar in haar rolstoel mee naar buiten kan nemen. Bijvoorbeeld lekker buiten wandelen, naar het park, of Artis bezoeken. Het lukt haar niet altijd zich in woorden te uiten, maar ze geniet wel zichtbaar van persoonlijke aandacht. Ze houdt ook van bewegingsactiviteiten, spelletjes en uitjes. 

  • Je bent sociaal betrokken en wil graag iets doen voor een ander;
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
  • Je respecteert de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

  • Waardering en gezelligheid;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Goede begeleiding in de vorm van trainingen en intervisie;
  • WA-verzekering;
  • Onderdeel zijn van een organisatie die zich inzet voor de kwetsbare naaste.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbare in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.  
Per jaar staan er meer dan 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.
 
Over het Maatjesproject:
Maatje zijn van een deelnemer van het Leger des Heils is een bijzondere ervaring, omdat je een band opbouwt met iemand die je normaal niet snel zou tegenkomen. Je spreekt wekelijks af om samen iets leuks te doen, zoals koffie drinken, wandelen of een andere activiteit. Jouw tijd en aandacht maken een enorm verschil in iemands leven.

Ben je geïnteresseerd of wil je eerst nog wat meer informatie? We komen graag met je in contact. Bel of mail ons, dan kunnen we samen kijken of er een match is!
 
Contactpersoon en informatie:
Laura Vrijsen, 06-22102334 en Marieke van der Schoor, 06-12223149
E maatjesproject.amsterdam@legerdesheils.nl
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!    

 
Voor meer informatie zie onze website: www.werkenbijhetlegerdesheils.nl/vrijwilligers