Roadmanager voor de band Roofless Amsterdam

Houd jij van muziek, ben je technisch en goed georganiseerd? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar iemand die betrokken wil zijn bij de band Roofless!
Roofless is een band samengesteld uit mensen van het Leger des Heils en mensen uit het Leger des Heils veldwerk. Ze spelen blues, rock en soulmuziek.
Tijdens de repetitieavond op maandag en voornamelijk tijdens optredens zorgt de roadmanager ervoor dat instrumenten en apparatuur vanuit de locatie ( Amsterdam Noord) naar de plaats van optreden gebracht wordt en daar vervolgens weer geïnstalleerd wordt. Daarna zorgt de roadmanager ervoor dat alles weer afgebroken en ingeladen wordt en weer terug gaat naar de locatie. Soms gaat het ook om het vervoeren van bandleden (ophalen en thuisbrengen).
Ben jij flexibel inzetbaar en lijkt het je leuk samen met deze band te touren? Reageer dan snel!
 

 • Je hebt een vriendelijke en servicegerichte instelling;
 • Je bent in staat om georganiseerd te werken;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je bent flexibel in tijd en belasting;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
 • Kennis van elektronica en affiniteit met geluidsapparatuur is fijn maar niet noodzakelijk;
 • Topografische kennis is prettig;
 • Je respecteert de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

 • Waardering, gezelligheid en begeleiding;
 • Prima werksfeer;
 • Reiskostenvergoeding;
 • WA verzekering;
 • Onderdeel zijn van een gemeenschap die zich inzet voor de kwetsbare naaste.

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbare in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.  
Per jaar staan er meer dan 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Voor meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl
 
Werkeenheidinfo:

In Nederland zet het Leger des Heils zich al bijna 130 jaar in voor mensen zonder helper: mensen die niemand hebben om op terug te vallen. In Amsterdam gebeurt dit onder de naam Goodwillcentra Amsterdam (GWCA). De GWCA, onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns-en Gezondheidszorg, is een professionele organisatie met een laagdrempelig, gevarieerd en samenhangend aanbod van hulp en zorg. De wensen en behoeften van onze deelnemers zijn hierbij het uitgangspunt. We vinden dat iedereen erbij hoort en wanneer nodig mag rekenen op steun; ongeacht godsdienst, ras, geslacht of anderszins.
Onze medewerkers zetten zich vanuit een positief christelijke levensovertuiging in voor kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. In al deze vakgebieden is de deskundigheid, gedrevenheid en vasthoudendheid van onze medewerkers van cruciaal belang. We zijn actief binnen de opvang van dak- en thuisloze mannen en vrouwen, maatschappelijk werk, gehandicaptenzorg, woonbegeleiding, casemanagement, ouderenzorg, jeugdzorg, naschoolse dagbehandeling, kinderhospice, buurtcentra en de thuiszorg. Deelnemers van het Leger des Heils kunnen bij ons werkervaring opdoen bij de sociale firma 50|50 om zo een plek in de samenleving terugkrijgen.
Voor meer informatie over Goodwillcentra Amsterdam: www.legerdesheils.nl/goodwillcentra-amsterdam

Lijkt je dit wat?
We zien jouw sollicitatie met motivatie en c.v. graag tegemoet via onze site  www.werkenbijhetlegerdesheils.nl voor 1 maart 2020
 
Contactpersoon en informatie:
Huub Stijvers                       bandmanager    
                
M   (06)53643340
T    (020) 6656716
E    huub.stijvers.gwca@legerdesheils.nl

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld   

Voor meer informatie en reactie zie onze website: www.legerdesheils.nl