Reclasseringswerker toezicht regio West

Bijzondere mensen voor bijzondere situaties

- Het uitvoeren van kernactiviteiten van het reclasseringswerk, zoals vroeghulp-interventies plegen, adviesrapportages verzorgen, cliënten motiveren en toeleiden naar behandel- en zorgvoorzieningen, het houden van toezicht op naleving van bijzondere voorwaarden.
- Werkzaamheden verrichten op de veiligheidshuizen, politiebureaus en ZSM.
- Actieve deelname aan overige reclasserings- en projectwerkzaamheden en bereidheid om op onregelmatige tijden te werken in avond en weekend.

- Een relevante afgeronde agogische opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur MWD;
- Kennis, ervaring en affiniteit t.a.v. het werken met de doelgroep, bij voorkeur in een justitieel kader;
- In staat complexe situaties te analyseren en jouw visie aan verschillende disciplines over te brengen;
- Flexibel en je staande kunnen houden in conflict situaties;
- Stressbestendig, zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
- Goede relationele, schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
- Kennis van diverse computerprogramma’s (o.a Windows en Word);
- In het bezit van geldig rijbewijs en auto;
- Een positief christelijke geloofsovertuiging en de bereidheid de verklaring van de Stichting Welzijns- & Gezondheidszorg van het Leger des Heils te onderschrijven.
-Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Primaire arbeidsvoorwaarden:
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Reclassering, (minimaal € 2662,- maximaal € 4039,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Eindejaarsuitkering van 7%.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Opname pensioenfonds ABP
Mogelijkheid tot deelname meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden
 

     

Stichting Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering (LJ&R) is een landelijk werkende organisatie, actief binnen het justitieel kader (zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk). Wij bieden diensten op het gebied van jeugdbescherming, jeugdreclassering en volwassenreclassering. Ons werk wordt gekenmerkt door vasthoudendheid, gedrevenheid, passie, vakmanschap, 'straat' ervaring en een pragmatische aanpak. Vanuit christelijke waarden bieden wij kinderen, jongeren en volwassenen in kwetsbare situaties een nieuw perspectief op een zinvol leven, in een geaccepteerde positie in de samenleving, nu en in de toekomst.

We zien je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae graag tegemoet  via 'solliciteer online!' (hieronder). Conform het wervings- en selectiebeleid van de Stichting Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering hebben interne kandidaten voorrang. De 1e gesprekken staan gepland op 17 mei 2019.