(Psychiatrisch) Verpleegkundige

Wij bieden een veelzijdige baan aan voor 24* uur per week voor een
 
(Psychiatrisch) VERPLEEGKUNDIGE

Ben jij een (Psychiatrisch) Verpleegkundige die van uitdagingen houdt en weet je complexe situaties op een positieve, relativerende manier te benaderen? Wil je werken bij een organisatie die midden in de samenleving staat en onvoorwaardelijk betrokken is bij mensen? Dan kan deze baan wel eens heel goed bij je passen!

De voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega die naast zijn/haar verpleegkundige achtergrond ook de nodige ervaring heeft opgedaan binnen de psychiatrie en daarnaast kennis heeft van psychiatrische ziektebeelden en  psychofarmaca.
Naast het individueel begeleiden van de bewoners is het mede zorgdragen voor het vergroten van de psychiatrische kennis binnen het begeleidingsteam en het mede zorgdragen voor de kwaliteit van de hulpverlening onderdeel van jouw functie door specifiek aandacht te besteden aan het  procesmatig werken.
 

 
Jij:

 • Je voert zelfstandig taken uit op het gebied van het bevorderen van een goed leefklimaat
 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO-V en je bent BIG geregistreerd
 • Je hebt kennis van psychiatrische ziektebeelden en de psychofarmaca
 • Je bent actief bij specifieke begeleidingstaken en verricht zorg en verpleegtechnische handelingen
 • Je biedt ondersteuning aan het team bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen
 • Je hebt kennis van multi-problematiek en relevante hulpverleningsmethoden
 • Je stimuleert de bewoners o.a. tot een zinvolle dag- en tijdsbesteding
 • Je bent in staat de begeleiding vorm te geven volgens de krachtgerichte methodiek
 • Je inventariseert de hulpvraag en draagt mede zorg voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het persoonlijk plan van de bewoner

Wij:

 • Wij doen wat we geloven en verwachten dus dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven
 • Wij bieden een goed salaris conform de CAO Sociaal Werk met een onregelmatigheidstoeslag
 • We hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opname in het pensioenfonds, een loopbaanbudget en keuzebudget ((o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%)
 • We bieden je een aantrekkelijke baan binnen een leuk team
 • Wij geven jou een contract voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Jouw werkplek is het Leger des Heils W&G Overijssel waar ongeveer 400 medewerkers dag in dag uit klaar staan voor deze mensen.
 
De afdeling waar wij versterking voor zoeken is Huis & Haard Beuningen (Overijssel).
Een plek waar verschillende mensen beschermd wonen. Huis & Haard Beuningen biedt onderdak, rust, structuur en ondersteuning aan mensen met veelal psychiatrische problemen. De vaak langdurige opvang en ondersteuning richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid op het gebied van o.a. wonen,  zelfverzorging, dagbesteding en sociale relaties. De bewoner wordt hierbij aan de hand van een persoonlijk plan intensief begeleid.

Wij zijn een krachtgerichte organisatie die voortdurend uitgaat van en gelooft in de mogelijkheden van onze  deelnemers. We zoeken dan ook een gedreven kandidaat die een basishouding hanteert van hoop en optimisme en deelnemers ondersteunt in hun eigen herstel.
 

Solliciteren?
Wil jij de uitdaging aangaan en ons team versterken?  Reageer dan via de button “Solliciteer” op de webiste: www.werkenbijhetlegerdesheils.nl
Reageren kan tot en met 30 januari 2020. Het sollicitatiegesprek is op donderdag 13 februari 2020.
Hierbij is mogelijk een bewoner van Huis & Haard aanwezig.
We verzoeken je enkel te reageren indien je een christelijke levensovertuiging hebt en je voldoet aan de opleidingseisen.
* Indien jouw voorkeur uitgaat naar meer of minder uren dan 24 per week, reageer dan ook en dan bespreken we dat in het sollicitatiegesprek met je.

Meer weten?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marja (HR adviseur), tel. 06-12407703. Zij kan je meer vertellen over de arbeidsvoorwaarden en de organisatie. Als je vragen hebt over de afdeling Huis & Haard Beuningen, dan kan je bellen met Henriëtte (06-22180399). Zij is de Leidinggevende op deze afdeling en
vertelt je graag meer over het mooie werk op deze afdeling. Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/overijssel.
 
Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature. Sollicitaties worden enkel in behandeling genomen indien deze worden ontvangen via de site: www.werkenbijhetlegerdesheils.nl
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
   

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.