procesregisseur

Bijzondere mensen voor bijzondere situaties.

In de functie van Procesregisseur vervul je een centrale rol in de bewaking en borging van processen binnen de basisteams.  
Je richt je actief op de realisatie van de productie en de procesbewaking inzake de primaire processen binnen de Reclassering. De procesregisseur heeft een signalerende rol als processen dreigen te stagneren. Je werkt als professional continue aan een dynamische ontwikkeling en innovatie van werkprocessen. De procesregisseur ressorteert hierarchisch onder de Regiomanager. Je voert nauw overleg met Clustermanager, Basisteams en Administratie.
 

 

 • HBO opleiding;
 • Inhoudelijke kennis en ervaring binnen de Reclassering;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Een positief christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg;
 • een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

   

 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Reclassering, schaal 10 (minimaal € 2791 en maximaal      € 4619 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Opname Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds
 • Eindejaarsuitkering van 7%
 • Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.

Stichting Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering (LJ&R) is een landelijk werkende organisatie, actief binnen het justitieel kader (zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk). Wij bieden diensten op het gebied van jeugdbescherming, jeugdreclassering en volwassenreclassering. Ons werk wordt gekenmerkt door vasthoudendheid, gedrevenheid, passie, vakmanschap, "straat'ervaring en een pragmatische aanpak. Vanuit christelijke waarden bieden wij kinderen, jongeren en volwassenen in kwetsbare situaties een nieuw perspectief op een zinvol leven, in een geaccepteerde positie in de samenleving, nu en in de toekomst. Stichting Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering telt ruim 560 medewerkers. In verband met uitbreiding van de werkzaamheden in Zeeland zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met de mogelijkheid van verlenging, voor 12 uur per week. Indiensttreding zo spoedig mogelijk.

We zien je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae graag tegemoet voor 19 februari 2019. Conform het wervings- en selectiebeleid van de Stichting Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering hebben interne kandidaten voorrang.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Hansum (regiomanager), t 088-0901000. m 06 46754993.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.