Planner

Welke plannerscapaciteiten heb jij? Zie jij het als een uitdaging om knelpunten te signaleren én op te lossen en blijft de zorg mede dankzij jouw plannerscapaciteiten steeds doorgaan? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en expertise!

Binnen de locaties van Leger des Heils, Goodwillcentra Amsterdam worden 24 uur per dag 7 dagen in de week circa 1100 medewerkers ingezet om zorg te bieden aan onze cliënten.
Als planner ben je verantwoordelijk voor het opstellen, bijhouden en bewaken van de planning van de medewerkers. Je zorgt voor gezonde roosters op basis van cao, ATW en de organisatie- en teamafspraken. Dit doe je vanuit ons Bedrijfsbureau in Amsterdam Noord samen met collega planners, adviseurs planning, een coördinator planning en collega’s van de Flexpool. Je komt soms voor lastige planningsvraagstukken te staan, maar dankzij jouw creatieve oplossingen kunnen onze cliënten altijd rekenen op hun vertrouwde zorg.
 
Verder als planner:

 • Heb je een signalerende en adviserende rol als het gaat om knelpunten en vraagstukken ten aanzien van de personeelsplanning;
 • Neem je beslissingen binnen de gegeven kaders en stelt prioriteiten bij conflicterende belangen. Je signaleert tekorten in het dienstrooster en lost zelfstandig problemen in de planning op;
 • Regel je voor de lange termijnplanning vervanging tijdens de vakantie, feestdagen, verplichte scholingen en verloven. Je schakelt tijdig met je collega’s van de Flexpool om ook de inzet in deze periodes te kunnen blijven garanderen;
 • Heb je intensief contact met de teamleiders van de locaties om je werkzaamheden goed te kunnen vervullen;
 • Ben je geregeld op de te plannen afdeling aanwezig om het contact met de teams te onderhouden;
 • Je werkt samen met je collega planners, bent medeverantwoordelijk voor een uniforme manier van werken binnen het Planbureau en stemt de planning af aan de hand van de capaciteitsplanning die wordt uitgevoerd door de adviseur planning.

Je werkt in een dynamische omgeving, daarom ben je flexibel, heb je een frisse kijk op zaken en beschik je over een behoorlijke dosis energie. Je krijgt een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en een rol van betekenis spelen in de professionalisering van de dienstverlening van de afdeling planning.
Ben je op zoek naar meer zingeving in je werk? Dan ben je bij ons op het juiste adres.
 

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van planningsprogramma’s, kent de belangrijkste regels omtrent arbeids- en rusttijden en weet hoe ze toegepast kunnen worden;
 • Je haalt energie uit het oplossen van personeelsvraagstukken;
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met tegengestelde belangen;
 • Je bent communicatief vaardig, hebt affiniteit met ICT en hebt een goed analytisch vermogen omdat je over een groot tijdsbestek aanvragen moet kunnen overzien;
 • Qua persoonlijkheid ben je stevig, vasthoudend, daadkrachtig en stressbestendig;
 • Je hebt een positief Christelijke levensovertuiging en onderschrijft de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald volgens CAO Sociaal Werk (max. €3.314). Bij deze CAO hoort ook een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden wij mogelijkheden aan om jezelf te ontwikkelen zoals een eigen Leger des Heils Academie waar je trainingen kunt volgen.
 
Bij een wederzijds positieve klik, bieden wij je eerst een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot continuering in een contract voor onbepaalde tijd.

Leger des Heils Goodwillcentra Amsterdam is onderdeel van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 130 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen zonder helper. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 75.000 mensen. Voor meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl
 
Ons team
Goodwillcentra Amsterdam kent meerdere Clusters die worden gefaciliteerd door de medewerkers van het Bedrijfsbureau. De afdeling HR maakt onderdeel uit van het Bedrijfsbureau. De medewerkers van de afdeling HR houden zich bezig met het opstellen, implementeren, uitvoeren, handhaven en evalueren van het personeels- en organisatiebeleid. Het is een team met enthousiaste medewerkers waar hard werken en werkplezier goed samengaan. De afdeling Planning bestaat uit een team van 3 personeelsplanners, 2 adviseur planning, coördinator planning, coördinator Flexpool en Teamleider. Jouw thuisbasis is het Bedrijfsbureau in Amsterdam Noord, maar je komt ook regelmatig op de locatie waar je voor plant.

Sta jij in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan als Senior Planner? We zien jouw sollicitatie met motivatie en uitleg van jouw christelijke levensovertuiging vergezeld van jouw  curriculum vitae graag tegemoet via onze site  http://www.werkenbijhetlegerdesheils.nl/ voor 31 januari.  Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.
 
Contactpersoon en informatie:
Team Werving & Selectie
Telefoonnummer: 020-6301111
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld  
 
Voor meer informatie zie onze website: www.legerdesheils.nl