Persoonlijk Begeleider Specialistisch Verpleeghuis de Blinkert (20-24 uur p/w)

“Als persoon ben ik enorm gegroeid door te leren van onze cliënten. Ook zie ik cliënten helemaal opbloeien bij ons. Dat geeft veel voldoening.” 
Medewerker bij de Blinkert.

Als Persoonlijk Begeleider op specialistisch verpleeghuis de Blinkert maak jij het verschil voor een van onze bewoners. Jij biedt namelijk 1 op 1 begeleiding aan een bewoner met NAH problematiek. Je ondersteunt deze bewoner, die aan de rolstoel gebonden is, in de ADL werkzaamheden.
In samenwerking met de Verzorgende IG en/of Verpleegkundige voorzie je de juiste ondersteuning waaronder het toedienen van de medicatie.
Aangezien de bewoner onderdeel is van een afdeling met meerdere bewoners ben je ook op de hoogte van wat er om je heen gebeurt.
 

  • Je bent in staat om ADL werkzaamheden uit te voeren en bij voorkeur bevoegd om medicatie toe te dienen (of bereid de cursus hiervoor te volgen);
  • Je hebt hart voor onze doelgroep en bij voorkeur heb je kennis van NAH problematiek;
  • Bij voorkeur heb je reeds ervaring binnen de zorg;
  • Je hebt een geduldig en rustige persoonlijkheid en je weet op een juiste manier om te gaan met moeilijk gedrag;
  • Je voelt je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en stemt in met de doelstelling van onze Stichting.

  • Salaris conform CAO VVT schaal 30 of 35 (€1.800,- tot €2.566,- bruto per maand bij 36 uur p/w);
  • Mogelijkheid tot bijscholen;
  • Een betrokken werkgever;
  • Onderdeel van pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

De Blinkert is een specialistisch verpleeghuis voor complexe zorg en behandeling waar 93 cliënten wonen, waarvan een deel kortdurend. De zorgvraag van de cliënten kenmerkt zich door multi-problematiek, bestaande uit somatische zorgvragen in combinatie met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Daarnaast ervaren bijna alle cliënten problemen in hun persoonlijke netwerk. Veel cliënten hebben een verleden als dak- en/of thuisloze. Alle cliënten hebben behoefte aan intensieve somatische zorg, terwijl ook de sociaal-maatschappelijke, psychiatrische- en verslavingsproblematiek centraal staat.

In de afgelopen jaren is er binnen de Blinkert door scholing en uitbreiding van kennis en vaardigheden de nodige expertise opgebouwd in de zorg voor deze complexe cliëntgroep en die expertise willen we graag nog verder uitbouwen.
 

Lijkt dit je wat?
Je kan solliciteren door jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 18 februari 2020 toe te sturen via de button “solliciteer”.
Heb jij nog vragen of wil je meer weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met Marjan Vroegop (06-15658123) of Jan Jaap Akker (06-15526941).