Pedicure vrijwilligers Leger des Heils Zwolle

Domus Zwolle zoekt 2 pedicures die zich vrijwillig willen inzetten voor de doelgroep
 

Jij levert 1x per 6 weken op vrijdagmiddag, tussen 13.00 en 16.00 uur voetzorg aan onze deelnemers i.s.m. een collega pedicure en de verpleegkundige van de Domus.
 

 

  • Hart hebben voor onze doelgroep.
  • Je bent sociaal betrokken.
  • Je kan goed omgaan met mensen die te maken hebben met psychosociale problematiek.
  • Je bent geduldig.
  • Je hebt respect voor andere normen en waarden.
  • Je respecteert de doelstelling van het Leger des Heils.
  • Je bent woonachtig in  Zwolle of directe omgeving. (Maximale afstand 15 kilometer).

Een uitdagende functie in een professionele organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid. Je werkt in een enthousiast team van collega’s en boeiende deelnemers die hun talenten ontwikkelen. We bieden reiskostenvergoeding en een WA verzekering.
 

Leger des Heils W&G Overijssel is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijn- en Gezondheidszorg. Leger des Heils W&G Overijssel biedt verschillende vormen van hulpverlening in de regio IJsselland en Twente. Kijk ook op www.legerdesheils.nl/overijssel www.facebook.com/legerdesheilsoverijssel of www.twitter.com/legerdesheilsoverijssel
 
Bij Domus Zwolle wonen volwassenen met complexe problematiek waaronder verslavingsproblematiek. Vele bewoners waren voorheen dak- en/of thuisloos. De begeleiding is er op gericht te stabiliseren en stapjes te zetten naar een betere leefstijl.
 

Vind jij het een leuke uitdaging om je als vrijwilliger voor onze Domus Zwolle in te zetten? Solliciteer dan online of mail je motivatiebrief en cv naar onze vrijwilligersadministratie: vrijwilligersadministratie.overijssel@legerdesheils.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk een contact met je op!!