Nachtwaker Domus Kikkenstein

Hou jij van een zelfstandige functie met een uitdagende doelgroep tijdens de nachtelijke uren? Dan is deze baan wat voor jou!
 

Je vervult een begeleidende rol en bent gedurende de nacht verantwoordelijk voor de orde, rust en veiligheid in en rondom de accommodatie. Je houdt toezicht op het juist gebruik van inventaris/goederen en wijst zo nodig op de naleving van onze huisregels en veiligheidsvoorschriften. Je treedt duidelijk op bij eventuele overlast of vandalisme en belt indien nodig de politie, brandweer en/of een arts. Je signaleert beschadigingen of vernielingen aan het gebouw en/of inventaris alsmede vermissingen en geeft dit door aan de leidinggevende. Gedurende de nacht voer je huishoudelijke-, licht technische- en administratieve werkzaamheden uit. Je neemt actief deel aan werkoverleg.
 

  • Een afgeronde MBO 1 of 2;
  • Affiniteit met mensen met een verslaving, psychische en/ of justitiële achtergrond;
  • Bij voorkeur In het bezit van een geldig BHV;
  • Goed in staat orde te handhaven en te werken met richtlijnen/procedures;
  • Zelfstandig, integer, verantwoordelijk, dienstverlenend, flexibel en stressbestendig;
  • Bereid zijn om onregelmatig te willen werken;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Je dient in bezit te zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag met passend screeningsprofiel die niet ouder is dan twee maanden;
  • Je beschikt over een positieve christelijke levensovertuiging en kan de doelstelling van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijven.

Op basis van opleiding en ervaring word je volgens de CAO Sociaal Werk ingeschaald in schaal 4. Deze loopt van minimaal € 1.946,-- tot maximaal €2.676,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De CAO kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% en hecht veel waarde aan flexibiliteit (Individueel Keuzebudget) en persoonlijke ontwikkeling (Loopbaanbudget). 
 
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Wij bieden mogelijkheden aan om jezelf te ontwikkelen zoals een eigen Leger des Heils Academie waar je trainingen kunt volgen.
 
Duur:
Aanstelling in eerste instantie voor bepaalde tijd. Verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden.

Over het Leger des Heils
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbare in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.  
Per jaar staan er meer dan 6.500 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Voor meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.
 
Ons team
De Domus+ afdelingen zijn (RIBW)woonvoorzieningen in Amsterdam voor cliënten met een meervoudige problematiek.
De doelgroep van Domus 2+ zijn bekend met verslaving, psychiatrie en een beperking en zijn mogelijk in contact met justitie. Kenmerkend bij deze doelgroep is dat zij problemen ondervinden op het gebied van wonen, werk, vrijetijdsbesteding, sociaal en emotioneel functioneren. Het ontbreekt deze deelnemer in meerdere of mindere mate aan inzicht in de eigen problematiek. Het team van Domus 2+ accepteert en ondersteunt de individuele cliënt in zijn uniciteit, daarbij hoort een uitnodigende en steunende attitude. Ook waar het middelengebruik dan wel verslaving betreft, toont het team expliciet acceptatie richting de cliënt. De keuzevrijheid van de cliënt wordt in deze als belangrijkste uitgangspunt gezien.
https://www.legerdesheils.nl/goodwillcentra-amsterdam/domus-2
 

We zien jouw sollicitatie met motivatie en uitleg van jouw christelijke levensovertuiging vergezeld van jouw  curriculum vitae graag tegemoet via onze site  http://www.werkenbijhetlegerdesheils.nl/ voor 15 maart 2019. Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.
 
Contactpersoon en informatie:
Hans Schuitema, Teamleider Domus 2+
Telefoon: 06-10928053
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!  
 
Voor meer informatie zie onze website: www.legerdesheils.nl