Muziekvrijwilliger gezocht (tijdelijk on hold vanwege Corona)

Heb jij passie voor muziek? Speel je zelf ook een instrument? En deel je je passie graag met anderen? Dan zoeken we jou!
 

In het weekend is er voor onze bewoners geen dagbesteding. Daarom zoeken we iemand die één of twee keer per maand in het weekend een (half) uurtje met muziek bezig wil gaan. Samen met bewoners ga je op ontdekkinsreis wat zij met muziek kunnen. Lijkt het je leuk om andere mee te nemen in je muziekale passie? Neem dan contact met ons op.

Wat vragen wij verder van jou?
-Je speelt zelf muziek en kan dit overbrengen op anderen.
-Je bent sociaal, geduldig, stabiel en zelfstandig
-Je hebt respect voor andere normen en waarden
-We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed.
 

We bieden:
- Een leuke en leerzame vrijwilligerstaak in een boeiende organisatie
- Trainingsaanbod voor vrijwilligers
- WA-verzekering voor de uren dat je actief bent
- Reiskostenvergoeding
 

Over de Heem:
Aan de rand van woerden ligt de Heem Veldwijk. Deze locatie is er voor mensen die zich niet staande weten te houden in de maatschappij. De bewoners hebben een lichtverstandelijke beperking, vaak in combinatie met verslaving en/of psychische problemen. Voor alle bewoners geldt dat zij een lange voorgeschiedenis in de hulpverlening hebben en met meerdere instanties te maken hebben. De Heem is er voor bewoners van 18 jaar en ouder, zowel mannen als vrouwen (op dit moment wonen er hoofdzakelijk mannen).
 

Mogen we jou welkom heten als vrijwilliger?
Reageer dan online of e-mail je CV met een korte motivatie naar vrijwilligers.mn@legerdesheils.nl.
NB::
I.v.m. het Coronavirus zal een kennismakingsgesprek uitgesteld worden tot het moment dat het weer mogelijk is om contact met elkaar te hebben. Meld je rustig aan. We nemen sowieso contact met je op via mail of telefoon.